Aktywne Wpisy
MamMalegoSiurka +24
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz
kris006 +49
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz

źródło: 27
Pobierz@Ralphs: Przenośny =/= mobilny. Laptopy to wszechstronne komputery ale fizyki nie oszukasz - jak będzie pod obciążeniem to będzie się grzać jak cholera + jego podzespoły są wykastrowane w stosunku do modeli desktopowych. Sam też uważam, że nazywanie laptopa "gamingowym" to jak zrobienie z wyścigówki z Vana - można i jakoś
Czy laptopy gamingowe się grzeją i są często głośne? Tak. Ale no, coś za coś. Właśnie
Jak się połączyć do PCta stojącego w domu zdalnie w obecnych czasach?
Chyba musi być włączony?
Kiedyś TeamViewer chyba pozwalał i nie trzeba było za bardzo kombinować. A obecnie?
Komentarz usunięty przez autora
@Hole_to_another_universe: no masują się wzajemnie, a wszystko jest do czegoś. Fakt jest taki, że jest moda na laptopy, mamuśki kupują w marketach, a potem te lapki stoją w jednym miejscu cały swój żywot :) Generalnie nie kumam czemu nie mieć i PCta i laptopa...