Aktywne Wpisy

straszny_cham +448
#samochodoza #konfitura #polskiedrogi
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
źródło: IMG_7954
Pobierz
klintoniusz +531
Jakieś 10 lat temu wkręciłem się mocno w bieganie. W pewnym momencie przedobrzyłem z treningami i zawodami, co skończyło się silnym bólem piszczeli i wizytą u konowała ortopedy. Oczywiście prywatną, bo terminów brak. Jaśniepan wziął 2 stówy za wizytę (wtedy to nie było mało) i nawet nie dotknął moich nóg. Popatrzył chwilę i zlecił USG Dopplera za kolejne kilkaset pln. Sugerowałem mu, że może trzeba zrobić RTG, bo to może być złamanie

źródło: 27
Pobierzźródło: 1000015220
Pobierzźródło: IMG_0742
PobierzI pisze to jako turbo hejter laptopów gamingowych, ale widzę, że ITXiarzy lekko odkleja przypisując swoim skrzyneczkom mobilność xD
@Ralphs: gamingowego niby wezmę, ale iksde taszczyć 5kg na plecach (sam zasilacz waży z 1kg, przynajmniej w moim starym dellu gamingowym xD). O ile ktoś nie jest jakiś uber-duper inżynierem/grafikiem co musi jechać do klienta
tak? o co chodzi
peryferia czyli klawiatura 60%, płaski monitor 1080p, myszka (można se kupić tę klawę z taczpadem od frameworka) i kabel do zasilacza + monitora, no ogromne toboły które nie wejdą w nic
ofc wiadomo samochodem lepiej
Daj adres, to Ci rolkę taśmy wyślę, bo się srogo odkleiłeś xD
@kam3o zajebisty dowodzik anegdotyczny o starym dellu, szkoda, że można sobie nim dupę podetrzeć, bo współczesne gejmingowe laptopy z chociażby 5070 potrafią ledwo przekraczać 2kg.
źródło: temp_file7445782377696166783
Pobierzźródło: Plecak-turystyczny-Quechua-NH500-20-l
PobierzMniej prądu będzie pobierał ten, który ma bardziej energooszczędne podzespoły, a bardziej energooszczędne podzespoły z reguły ma laptop.
Build ITX niema absolutnie nic wspólnego z energooszczędnością. Tzn. trochę w sumie ma, bo wymusza na użytkowniku ograniczanie się do mniej prądożernych CPU z uwagi na problemy z upchnięciem coolera, który schłodzi procka, który w