Aktywne Wpisy

faen0 +34
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

źródło: 27
PobierzSleeper i mega kot a i GTA VI powinno śmignąć.
@Ralphs: normalni ludzie biorą hanheldy xd
Kazda karta desktopowa to 200% mocy jej odpowiednika w lapku.
Trzeba sie z tym liczyc
30% faster at 1080P.
53% faster at 1440P.
96% faster at 2160P.
https://www.youtube.com/watch?v=22qSl7HDxYQ
W podróż tylko handheld - już widze jak rozstawiacie swojego laptopa 15+ cali w samolocie/pociągu i pada wam po godzinie xD. Do tego i tak musicie wziąć pada albo myszkę i siedzieć skuleni przed ekranem.
W domu tylko stacjonarka + streaming do handhelda/macbooka.
Mooooże jakbym był znowu studentem który jeździ do domu, tu bym
@vladi_putin: no k---a a karty graficzne sensowne zaczynają się od 360mm...
Gdyby nie to że sporo podróżuje, a w delegacji mam więcej czasu na gierki niż w domu, to bym w życiu nie kupił legiona.
Stawianie lapka gamingowego na biurku to abberacja
Dodatkowe dyski twarde? Mam NAS