Aktywne Wpisy

MonazoPL +34
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
tomwick55 +24
Ten cały Alex Haditaghi trzeba przyznać, że niezłą sobie młodą laskę znalazł. Także zaręczyny po 34 dniach, więc całkiem szybko
#ladnadziewczyna #mecz #zwiazki #blackpill #redpill
#ladnadziewczyna #mecz #zwiazki #blackpill #redpill
źródło: 1000027908
Pobierz

No w chooy zajebiste uczucie jak poswiecasz młodość na z-------l, a banany popylają w kabriolecie od bogatych starych na imprezę do domku na Mazurach, grać na konsoli, wciągać kox i zaliczać Julki.
W chooy zajebista ciągła niepewność czy sobie dasz radę, bo wiesz ze na starych nie mozna liczyc.
W c--j zajebiste marnowanie mlodosci nadgodzinach w pracy, zeby miec kapitał. Z----------z na nocki, albo chodzenie na jakieś kursy wieczorowe, na zajęcia na uczelni po 19, żeby będac starym zuzytym wrakiem po 40 spojrzeć wstecz ze sie 90 procent najlepszych lat poswiecilo na zapewnienie se stabilizacji finansowej.
To zgorzknienie, poczucie niesprawiedliwosci, nierownego startu tez jest w chooy fajne.
Chcę moje 40 k, które wszyscy dostali z doopy od stsrych. To jest takie minimum, które każdy miał dołożone. Do ślubu. Mieszkania, auta czy coś. 40 k bym dał na #gielda i w c--j by mi to juz pomogło.
Mam już dość k---a, że mi wszystko całe życie tak ciężko, tak w chooj krwa ciężko przychodzi. Zawsze wszystko okupione stresami, niepewnością, cierpieniem. Wytężaniem łba.
#przegryw #pracbaza #praca #inwestowanie #nieruchomosci #mieszkanie #bananoweoskarki
@MakiawelicznyAltruista: Po 40? Człowieku, ja do tego czasi najpewniej zrobię out.
polecam też sprawdzić jak wyhodować parę jajek i przestać jojczeć, mogę Ci sprzedać kurs za 40k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MakiawelicznyAltruista: Zostałbyś prawdziwym bogaczem.
@fanatykwedkarstwa2 Moze i bym p-------ł, ale przynajmniej nie czułbym tego zgorzknienia i poszkodowania, że nie miałem szansy, nawet do zmarnowania.
@MakiawelicznyAltruista: powinieneś. Tylko nie na wypoku, bo jako bordo sam wiesz co tu siedzi ;)