Aktywne Wpisy

okoboji +16
witam co sądzicie o tego typu stylizacji na zapoznanie z przyszłymi "teściami"?
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-16 o 10.32.55
Pobierz
nonOfUsAreFree +104
To jest ciekawa informacja. Ruch na portalach i apkach randkowych radykalnie spadł w relacji do szczytu z lat 2016-21. Tinder stracił 40% użytkowników, Match Group 50%. Bumble stracił 90% wyceny rynkowej z powodu spadającego zainteresowania.
Autor wskazuje, że powodem jest kobieca hipergamia motywująca do szukania potencjalnych partnerów wśród 6% męskiej populacji (najlepiej zarabiających i najprzystojniejszych). Tymczasem mężczyźni przeszukują 60% ofert.
To oznacza, że większość kobiet jest ofiarą złudzenia, że jej potencjalny wybranek ma ochotę
Autor wskazuje, że powodem jest kobieca hipergamia motywująca do szukania potencjalnych partnerów wśród 6% męskiej populacji (najlepiej zarabiających i najprzystojniejszych). Tymczasem mężczyźni przeszukują 60% ofert.
To oznacza, że większość kobiet jest ofiarą złudzenia, że jej potencjalny wybranek ma ochotę

No w chooy zajebiste uczucie jak poswiecasz młodość na z-------l, a banany popylają w kabriolecie od bogatych starych na imprezę do domku na Mazurach, grać na konsoli, wciągać kox i zaliczać Julki.
W chooy zajebista ciągła niepewność czy sobie dasz radę, bo wiesz ze na starych nie mozna liczyc.
W c--j zajebiste marnowanie mlodosci nadgodzinach w pracy, zeby miec kapitał. Z----------z na nocki, albo chodzenie na jakieś kursy wieczorowe, na zajęcia na uczelni po 19, żeby będac starym zuzytym wrakiem po 40 spojrzeć wstecz ze sie 90 procent najlepszych lat poswiecilo na zapewnienie se stabilizacji finansowej.
To zgorzknienie, poczucie niesprawiedliwosci, nierownego startu tez jest w chooy fajne.
Chcę moje 40 k, które wszyscy dostali z doopy od stsrych. To jest takie minimum, które każdy miał dołożone. Do ślubu. Mieszkania, auta czy coś. 40 k bym dał na #gielda i w c--j by mi to juz pomogło.
Mam już dość k---a, że mi wszystko całe życie tak ciężko, tak w chooj krwa ciężko przychodzi. Zawsze wszystko okupione stresami, niepewnością, cierpieniem. Wytężaniem łba.
#przegryw #pracbaza #praca #inwestowanie #nieruchomosci #mieszkanie #bananoweoskarki
@MakiawelicznyAltruista: Po 40? Człowieku, ja do tego czasi najpewniej zrobię out.
polecam też sprawdzić jak wyhodować parę jajek i przestać jojczeć, mogę Ci sprzedać kurs za 40k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MakiawelicznyAltruista: Zostałbyś prawdziwym bogaczem.
@fanatykwedkarstwa2 Moze i bym p-------ł, ale przynajmniej nie czułbym tego zgorzknienia i poszkodowania, że nie miałem szansy, nawet do zmarnowania.
@MakiawelicznyAltruista: powinieneś. Tylko nie na wypoku, bo jako bordo sam wiesz co tu siedzi ;)