Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +23
Mieszkając w powiatowym i zarabiając 4200zł miesięcznie, ja nie jestem w stanie się dorobić własnej chaty.
Mieszkanie w bloku z wielkiej płyty to koszt 300k.
Jestem w stanie odkładać 1k mieszkając u matki. 1,5k jeśli będę jeść same kanapki, kupywać ciuchy w dyskoncie i zrezygnuje z biletu miesięcznego.
Przy
Mieszkanie w bloku z wielkiej płyty to koszt 300k.
Jestem w stanie odkładać 1k mieszkając u matki. 1,5k jeśli będę jeść same kanapki, kupywać ciuchy w dyskoncie i zrezygnuje z biletu miesięcznego.
Przy

Famine +119
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: IMG_4189
Pobierztylko ta praca będzie inna bo pracuję zdalnie.
@feelthecool: A to każdy z kim się rozmawia raz w tygodniu to przyjaciel? To chyba mamy inna definicję przyjaźni xD
Jedyne
Ja bym miał to w dupie bo teraz każdy ma depresję, ADHD i nic dzięki temu nie muszą robić ¯\(ツ)/¯
@projektant_doktorant: Dokładnie. Mnie też życie nauczyło, że w pracy trzeba trzymać ludzi na pewien dystans jak się dowiedziałem, że część osób dupę mi obrabia i nastawia innych przeciwko mnie.
@cichooo: pracuję jako programista i ten problem często nie występuje, bo awansów generalnie nie ma w małych firmach. Jak chcesz awans to zmieniasz pracę i tyle
Dużo ludzi też utrzymuje kontakty, bo się to po prostu opłaca. Dwie moje ostatnie firmy znalazłem właśnie przez znajomych
Pewnie dlatego w takich miejscach pracują normalniejsi
Moja żona zrekrutowała sobie cały zespół, broniła swoich podwładnych, walczyła dla nich o
@cichooo: na tej samej zasadzie możesz powiedzieć, że chodzenie po ulicy czy jazda samochodem to gwarantowana śmierć