Aktywne Wpisy

marek2092 +91
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
n-ke +243
Rankingorze, Legia miała 34 kolejki, żeby udowodnić, że zasługują na puchary. Nie odbierajmy kibicom i piłkarzom GKS prawa do fajnych wspomnień z europy. Zasłuzyli.
#mecz
#mecz

źródło: IMG_4189
Pobierztylko ta praca będzie inna bo pracuję zdalnie.
@feelthecool: A to każdy z kim się rozmawia raz w tygodniu to przyjaciel? To chyba mamy inna definicję przyjaźni xD
Ja bym miał to w dupie bo teraz każdy ma depresję, ADHD i nic dzięki temu nie muszą robić ¯\(ツ)/¯
@projektant_doktorant: Dokładnie. Mnie też życie nauczyło, że w pracy trzeba trzymać ludzi na pewien dystans jak się dowiedziałem, że część osób dupę mi obrabia i nastawia innych przeciwko mnie.
@cichooo: pracuję jako programista i ten problem często nie występuje, bo awansów generalnie nie ma w małych firmach. Jak chcesz awans to zmieniasz pracę i tyle
Dużo ludzi też utrzymuje kontakty, bo się to po prostu opłaca. Dwie moje ostatnie firmy znalazłem właśnie przez znajomych
Pewnie dlatego w takich miejscach pracują normalniejsi
@cichooo: na tej samej zasadzie możesz powiedzieć, że chodzenie po ulicy czy jazda samochodem to gwarantowana śmierć