Aktywne Wpisy

przegro_pisarz +36
Od dzisiaj zacząłem ćwiczyć na siłowni. Celem jest: poprawa zdrowia, sylwetki, samopoczucia. Tak żeby wyglądać chociaż przeciętnie, albo osoba, która raz w tygodniu jest aktywna. Dostać polubienia na Tinderze.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
źródło: 1000041005
Pobierz
JatuArmy +200
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Akurat na czasie bo znowu amerykańce coś knują i trzeba ludziom przypomnieć
Reszta w komentarzu bo Król Bezpieczeństwa i Higieny Pracy nie pozwala na obrazki powyżej 10mb
Akurat na czasie bo znowu amerykańce coś knują i trzeba ludziom przypomnieć
Reszta w komentarzu bo Król Bezpieczeństwa i Higieny Pracy nie pozwala na obrazki powyżej 10mb
źródło: image
Pobierz

źródło: IMG_4189
Pobierz@mtgosciu: o kazdym mozna tak powiedziec, wiec ukrywasz cale swoje zycie przed kazdym?
@XpedobearX: Wydaje mi się że każdy dorosły człowiek jest w stanie określić na jakie tematy można bezpiecznie rozmawiać w pracy, a na jakie nie. Ten obrazek jest raczej przypominajką że lepiej trzymać język za zębami jak należy się do tej grupy ludzi którzy nie bardzo kontrolują to o czym mówią.
Niech miejsce pracy będzie miejscem pracy. Swoje przemyślenia
Nigdy wiecej spoufalania sie z pracownikami czy dymania kolezanek z
Komentarz usunięty przez autora
Człowiek, który mnie uczył pierwszego dnia powiedział.
„Tutaj nie ma kolegów są tylko znajome mordy”
Jak powiedziałem, że studiuje to wtedy zaczęły się problemy. Nawet zakładali się, że wywalą mnie po trzech tygodniach. Bo nic nie umiem info niczego się nie nadaje. Potrafili wrzucić dodatkowe paczki bo byli dogadani z szoferem. Oni brali kasę a mnie mogli wywalić za kradzież. Wszyscy uważali się za
@Hatespinner: Dajesz ad hominem, dajesz whataboutism, dajesz red herring!
@camelinthejungle: Oj ile ja się w życiu naogladałem tych naiwnych lasek z dobrym sercem, co myślą że w korpo coś mogą dobrym słowem. Najlepsze że ta korpoatmosfera