Aktywne Wpisy
mandanda +13
W ogóle wytłumaczy ktoś kim właściwie był ten Epstein? lol Bo to, że był finansistą i miał firmę konsultingową, która zarządzała majątkami kilku znanych ludzi to można wyczytać z neta. Moje pytanie brzmi, kim był, że te całe elity do niego lgnęły? XD Przecież typ nie był żadnym Bezosem, tylko "szeregowym" multimilionerem, pewnie w Texasie czy Kalifornii jest z kilkuset bogatszych i żaden Musk, czy Gates nawet pewnie nie szuka z nimi
Miałem 220k, kupiłem auto i spadło mi do 150k. Potrzebuje wrócić do poprzedniego stanu tak w ciągu pół roku, bo chciałbym kupić mieszkanie w 2k26, a do tego potrzebuje wkładu własnego 200k+. W co włożyć oszczędności, aby tak na początku lipca (notabene w urodziny) wrócić do 220-240k?
#gielda #inwestycje #etf #ekonomia
#gielda #inwestycje #etf #ekonomia

źródło: IMG_4189
PobierzPrzerabiałem wiele różnych firm i oprócz fałszywych ludzi większość jednak była w porządku albo nawet i bardzo w porządku. Z wieloma osobami nadal mam kontakt, mimo, że wiele lat już nie pracujemy. Z niektórymi też się
Na szczęście w luźniejszych firmach np. skandynawskich, gdzie jeden zespół potrafi być rozsiany po całej Europie, a biuro to zlepek ludzi, którzy są tylko od czasu do czasu odkąd wszyscy pracują hybrydowo, takie sytuacje to rzadkość. Ale to korpo, jak ktoś zgłosi harassment to zazwyczaj HR robi porządek.
Pierwszy post i blackpillowiec detected, nawet nie musiałem się starać. XD I jeszcze te
@wolnynajmita: Mnie drażni wielką literą, jakoś nie mówimy malutką literą, mała duża, wielka to jakieś problemy z głową niektórych profesorów, na szczęście są też normalni.
@kefas_safek: dlaczego toksycznego podejścia, skoro sporo osób ma podobne zdanie to raczej to świadczy o tym że dobrze trafiłeś a nie że wszyscy na wykopie są z-----i..XDD
Wszystkie twoje stulejarskie wymysły, blackpillowcu :D