Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +241
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

źródło: IMG_4189
PobierzCzasem jedyną opcją jest właśnie postawieni barier i nie mówienie niektórym osobom wielu rzeczy i ograniczanie z nimi kontaktu do minimum
@Bunchars: @kwark64: Serio myslicie ze facet ktory ma kredyt, trojke dzieci, niepracujaca zone bedzie mial do was empatie i powie waszemu szefowi "nie no Bunchars i kwark zasluguja na awans, nie ja" zamiast powiedziec "bunchars i kwark pija po 6 malpek przed praca bo mi tak powiedzieli hehe" (ewentualnie powie: "bunchars i kwakr maja takie kredyty ze nigdy sie nie zwolnia wiec nie potrzebuja tego
@P4ncak3: To jest jak z niektorymi problemami. Dopóki Cię to nie ugryzie w tyłek, to myslisz sobie że to jakaś fanaberia ludzi i NIE NO NA PEWNO NIE JEST AŻ TAK ŹLE.
A prawda jest taka, że jesteśmy tylko ludźmi. Przyszliśmy do pracy zarobić hajs i czasem robimy to, co nam się opłaca. Lub szczerze dobrzy ludzie odwalają znacznie gorsze świństwa
@Bunchars: Ludzie dzielą się na takich, którzy mema rozumieją i na takich, którzy dopiero będą go rozumieć... Życie. Atmosfera w pracy nie ma tu nic do rzeczy - ludzie zawsze pozostaną ludźmi ¯\(ツ)/¯
@Bunchars: każdy kiedyś dojdzie do tego słusznego wniosku...
dla pracodawcy jesteś słupkiem w excelu, dla kolegów z pracy słupkiem do monitorowania wydajności - twierdzisz inaczej? Powiedz w pracy, że jesteś smutny, chyba masz depresje i zastanawiasz się czy nie pójść do psychiatry po L4 na wypalenie zawodowe. Tylko powiedz, nigdzie nie idź. Powiedz i obserwuj jak Twoi przyjaciele się martwią o Twoje zdrowie...
Po prostu jeszcze nie