Aktywne Wpisy
Wilk__95 +81
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz@jmuhha: Przecież to nie oni produkują polskie PKB tylko Mirek macający kury i Tadek stojący przy taśmie kosmetyków albo Adam wożący towar do terminala
Komentarz usunięty przez autora
@P3tro: boli d--a, że robotnik jest bardziej potrzebny od biurw, co? xDDD
Wiedza teoretyczna jest wartościowa, stanowi podstawę do
Jeszcze nigdy nie słyszałem żeby ktoś gardził lekarzami za to często słysze jak gardzi się zwykłymi prostymi ludźmi. Klasizm powinien być ścigany z urzędu.
@P3tro: Ciekawe kto kurna podziwia te sprzątaczki. Wypok zasrany peanami dla miliarderów, przedsiębiorców i programistów. Co drugi wykopek by się dał za takich pokroić albo w inny sposób oddać. Ale nie - Polacy podziwiają sprzątaczki i robotników budowlanych.
@P3tro: Dokładnie tak. Łap plusa! Ludzie rozdziadowali całą budowlankę do granic możliwości - bo tę ROBOTĘ widać! A umysłowej i odpowiedzialnej nie, to przecież tylko jakiś papier, tylko jakaś pieczątka, komputer sam robi, itp.
@jmuhha: Anetka przejeżdżając swoim mercedesem kaszle na sam widok
@Karonon: Tu jest to dobrze wyjasnione. Nie stoja z lenistwa.XD
https://www.youtube.com/watch?v=22W5tRWbUVI