Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +75
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
mlody_sarmata_ +579
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
PobierzAle żeś k---a odleciał, w Polsce każdy budowlaniec to z automatu w oczach polakow jest alkoholikiem i brudasem. Skończ
Problem alkoholowy prawie nie występuje. Przez 10 lat z poziomu "pije co drugi robol" przeszliśmy u mnie do poziomu "nie pije nikt".
Zarobki są dobre, ale kosmicznie im daleko do tych wybitnych. Często niestety wciąż
@MlodyCezar: Oczywiście, że tak. Bez "biurokracji", a w zasadzie bez sztywnych reguł, założeń, administracji i planu wszystko by się usrało. Nikt by nie wiedział od której strony zacząć, a na koniec wszystko by pier...ęło bo nie byłoby certyfikatów jakościowych.
@znikam5: P-------e bez jakiegokolwiek charakteru.
Mówisz o sprawnej i dobrze zorganizowanej biurokracji. Nie tym przekombinowanym systemie który w głównej mierze aktualnie tylko niepotrzebnie utrudnia, wydłuża i znacząco zwiększa koszty wszystkich projektów. Żeby nie było biurokracja jest
@P3tro: z cyklu "powiedz mi że nigdy nie żyłeś za granicą, bez mówienia tego" xD
@P3tro: buahahaha. chłop co się z choinki urwał.
@salo91: Sprzedaję ubrania robolom i wierz mi, że zarabiając minimalną + 1500 pod stołem, robole nie kupowaliby spodni za 500 zł + butów za 700 xD Żeby zarabiać tak mało w takiej pracy, to już trzeba być kompletnym ułomem, który nie potrafi niczego poza wykopaniem rowu. Cała reszta zarabia dobrą kasę, a to właśnie Anetki siedzą w biurach za trochę
W biurze może każdy pierdzieć w stołek a nie każdy może np.wywozić szambo.
Ja nie bo mi się zbiera na rzyganie na widok psiego gówna na trawniku a tam masz cały zbiornik i smród.
Dlatego szanuję takich ludzi.....robią nierzadko to,czego ja bym nie dał rady a ktoś musi byśmy nie utonęli w takim gównie
źródło: miernota intelektualna i nieudacznik xD
Pobierz@inflacja_biedaku:
@kuba-rozpruwa: Ale tagujcie #chlopskirozum i #biedaumyslowa