Wpis z mikrobloga

Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( _). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.

Dlatego Szacun i Plusik dla Panów( ʖ̯)
jmuhha - Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimni...

źródło: 1000021505

Pobierz
  • 185
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@P3tro: Nauczycieli? Chcieli, mieli swoje 5 minut... Teraz źle nie mają, siedzą na dupach i praktycznie nic nie muszą. Praktycznie to tam jest pełen luz za dobrą kasę, mogą i praktycznie każdy dorabia sobie bo mają dużo czasu...
Lekarzy? Mam podziwiać tych krętaczy i mafie? Lekarz zarabiający 150k miesięcznie za 50h roboty dziennie? No podziwiam mocno...
  • Odpowiedz
Nie nauczycieli

@P3tro: przez całą swoją naukę nauczycieli którzy wiedzą o czym mówią spotkałem dopiero na studiach
jak byłem w maturalnej to pasożyty sobie wymyśliły strajk... i kto wtedy rzucił się pierwszy do strajkowania? największe miernoty np. szmata od fizyki która przez 4 lata technikum przeprowadzała może z 5 lekcji w roku na których uwalała 90% klasy i potem szła sobie na urlop... no ale na fb ustawione profilowe strajk
  • Odpowiedz
Te proste chłopy wykonują proste prace bez żadnej odpowiedzialności, za to za bardzo duże pieniądze, jakich te twoje Mariusze i Anetki z biura często nie widzą.

@P3tro: 6 tysięcy złotych to bardzo duże pieniądze? wstawaj zesrałeś się
  • Odpowiedz