Aktywne Wpisy

salome_trzy +2

derekperek122 +44
#alfabetgieldowy
Sporo chętnych, to zaczynam zabawę od dzisiaj. Rynek zamknięty, ale zlecenie poszło.
Będę robił jedno zlecenie miesięcznie, bez konkretnego dnia w miesiącu.
Na pierwszy ogień idzie spółka AURA.US - czemu akurat to?
Bo Aura Miecza z Metina, a ja całe życie na metinie spędziłem.
Jeżeli chodzi o logo - lubię minimalizm i kolory pomarańczy i czerwony, nawet dużo ubrań mam tego koloru. W sumie tyle. XD
Sporo chętnych, to zaczynam zabawę od dzisiaj. Rynek zamknięty, ale zlecenie poszło.
Będę robił jedno zlecenie miesięcznie, bez konkretnego dnia w miesiącu.
Na pierwszy ogień idzie spółka AURA.US - czemu akurat to?
Bo Aura Miecza z Metina, a ja całe życie na metinie spędziłem.
Jeżeli chodzi o logo - lubię minimalizm i kolory pomarańczy i czerwony, nawet dużo ubrań mam tego koloru. W sumie tyle. XD
źródło: IMG_1714
Pobierz

Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz@P3tro: O, to też dobre. Hipokryzja alkusa.
źródło: obraz_2025-10-30_110239176
PobierzTo jest oczywiście bzdura i jest dokładnie na odwrót.
https://swresearch.pl/ranking-zawodow
@P3tro: kilkanaście lat temu słyszałem dokładnie to samo mówienie o postsowieckiej mentalności ale że się nie szanuje prostych zawodów tak jak ma to miejsce w Niemczech. Jak widać cokolwiek się Polakowi w Polsce nie podoba to zawsze “postsowiecka mentalność”.
Ja to widzę trochę inaczej - prawdziwa postsowiecka mentalność polega na tym
@P3tro: tak, jak najebią nadgodzin bo stawka najniższa i dopiero nadgodziny ratują sytuację
@P3tro: a za co ja mam tych konowałów podziwiać? chyba za to jak potrafili się ustawić w życiu i r----ć kasę lepiej niż kombajn zboże
bo na pewno nie to co sobą prezentują i nie za wiedzę (brak)
@P3tro: @PiesPat @jmuhha niezła odklejka. Przecież lekarze i może prawnicy to najbardziej szanowane grupy społeczne w Polsce. Mnie rodzice straszyli zostaniem robotnikiem fizyczny, więc uważam że jest dokładnie na odwrót niż mówisz.
Komentarz usunięty przez autora
@P3tro: i bardzo dobrze, a ty się zapewne korzysz i kłaniasz przed PANEM PROFESOREM
znam taki typ ludzi, całuje rączki PANA PROFESORA już tylko z automatu że on ma tytuł albo ma lepsze
Polskie społeczeństwo w 90%pochodzi z chłopstwa przedwojennego i klasy robotniczej PRL stąd przyczyną