Aktywne Wpisy

yahoomlody +84
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +120
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
PobierzHaha taaak xD jak Ci lekarz z-----e chemioterapię to efekty też są. Jak wyzdrowiejesz to "dzięki Bogu" a jak umrzesz to rodzina powie "lekarz partacz". Tak to wygląda?
@jmuhha: to może niech się wezmą do roboty to się cieplej im zrobi
Do inżynierów zawsze odnoszę się z szacunkiem i tytułuje, tak samo doktorów czy profesorów. Chyba że to buraki to wtedy nie jestem już taki miły. A odsetek buraków w tych zawodach jest ogromny.
Sprzątaczki i śmieciarzy się podziwia bo bez nich nie działało by absolutnie nic. Nie widzę w tym nic złego.
Komentarz usunięty przez moderatora
@P3tro: nauczyciel jest elitą wg ciebie i powinniśmy go podziwiać? Człowiek bez ambicji i umiejętności? Robiący 20h i narzekający, że ciągle mu mało?
@P3tro: te proste chłopy siedzą na tych budowach od 6 rano do 6 wieczorem a jak jest pogoda w lecie to jeszcze dłużej. Po czterdziestce są wrakami człowieka, bo szkodliwe warunki i kultura bycia cały czas pod wpływem żeby szybciej i luźniej ten kierat
@P3tro: Co za do odklejka :D
@P3tro: oho
Patrzcie Państwo, doktor nauk się odezwał. Ciekawe czym sie zajmujesz? No zmyślaj wykopku :)
@P3tro: Może dlatego, że od razu widać efekty ich pracy? Może też dlatego, e rodzice wpajali swoim dzieciom, że należy szanować każdy zawód jaki ktoś wykonuje?
A ten wysryw na podstawie jednego komentarza na niszowym portalu, gdzie w mecie jest jednak jechanie po robolach.
Pewnie za mało podziwiacie tych lekarzy że zarabiają więcej niż na zachodzie, albo tych inżynierów których jedyna pracą jest jazda po placu budowy, bo zapewne takich miałeś na myśli, bo w Polsce nie