Aktywne Wpisy

MonazoPL +98
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +502
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
PobierzTe proste chłopy wykonują proste prace bez żadnej odpowiedzialności, za to za bardzo duże pieniądze, jakich te twoje Mariusze i Anetki z biura często nie widzą.
I n-------e jest rutynowe.
Bo jednak nie ma chetnych do tych zawodow, idzie ten, kto nie ma innych opcji.
@P3tro: W Polsce się niestety takich poniża, jest kult nowobogackich. Polskie biedaelity zwłaszcza z wtórującymi im mediami wiodą w tym prym. Jedyny uczciwy intelektualnie jest Hartman, który powiedział wprost, że z plebsem on nie miał nigdy nic wspólnego ale jestem przekonany, że większość jego kolegów i elit polityczno- akademickich tak uważa.
@P3tro: Starasz się zasugerować że podejście do pracy nauczycieli i lekarzy jest lepsze niż śmieciarzy i robotników drogowych? Skąd taki wniosek?
Może ty z tych
Bo my nawet chwaląc coś musimy narzekać xD
@P3tro: Bo to nie sa dobrzy nauczyciele. Wiekszosc z nich to kobiety idace na latwizne. Podziwiac trzeba ludzi z pasja
No ale oni szczęśliwi, bo 5k w łapie jest, choć pracują 30% dłużej niż inni. Gdyby ich
Nie widziałem, nie słyszałem