Aktywne Wpisy

Basti91 +14
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +32
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

źródło: 1000021453
PobierzBardziej z tym dziedziczeniem ubrań chodzi o dzieci 10+ i wymagania modowowe
@Pan_Slon: czysty egoizm, idiotyczne kryterium. Poza tym tez kiedyś umrą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DorodnyTucznik: Od kiedy mam dzieci podrozuje wiecej.
@Damianooo_421: Tytuł "wykopowego filozowa" odebrałeś mi właśnie w tej chwili xD
@Pan_Slon: ech, te fantazje dzieciatych o wianuszku wnuków wokół łoża śmierci i dzieciach poprawiających poduszki i podających szklankę wody xD w dpsach widać to najlepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kasiknocheinmal: "ynternet to tylko gierki itd CHE CHE" o słodka naiwności. Powodów jest więcej. Antykoncepcja, zarobki, zmiany kulturowe, dostęp do wiedzy i nie tylko. Przecież to wy, femynystky, od zawsze mówiłiście że ciąże wynikają z niewiedzy młodych Polek.
- Internet dał wiedzę - mnóstwo moich koleżanek z klasy lub
@Marysiabaton: natura to przekazanie gatunku, jeżeli dla Ciebie to egoizm to pora skonsultować się specjalistą z zakresu zdrowia psychicznego
@Cadfael: jak sobie wychowasz tak będziesz miała...
widać chłopski mental. moje obie babki zawsze marzyly o podróżach, a jednej nawet się to udawało i parę demoludów + turcję widziala. siostry jej zazdrościły ( ͡°
@oslet: mhm, tak bardzo, że bachory latały z kluczami na szyi a młodsze rodzeństwo było odpowiedzialnością starszego. a jak na coś marudziłeś to leciał jakże wychowawczy w------l xD
@Cadfael: nawet
@Pan_Slon: natura to też sranie w lesie. srasz w lesie?