Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

vulcanitu +7
A by se tak człek kupił jakiś telefonik od HTC... ale nie ma już HTC...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 1000021453
Pobierz@Marysiabaton: facet wynalazł aborcje a prymitywne baby korzystają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy widzi zawsze to, czego mu brakuje, a powodów jest dużo więcej.
@szpongiel: BYŁA TELEWIZORNIA, KOMUCH KRĘCIŁ KORBĄ TO I DZIETNOŚĆ SPADAŁA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przez tysiące lat ludzie chodzili na stopach, rower czy tym bardziej samochód to jakieś wynaturzenie.
Kiedyś ludzie zamiast pracować w biurach to w większości polowali, a jeszcze trochę późnej uprawiali ziemię. Czy rozrost sektora usług i prac innych niż rolnictwo to też anomalia?
Masz zupełnie błędne przeświadczenie, że jak coś trwało długo to jest wyznacznikiem normalności
@Pan_Slon: który? bo płody spędzali już tysiąc lat przed naszą erą. Nie wychowywały cię wilki tylko mamusia w bloku, czytać umiesz, to się doucz
@jmuhha: właśnie o to chodzi że nie było nic.
jakie miałeś rozrywki w PRL?
przyjście do domu i gapienie się w meblościankę?
2 kanały tv w których leciało g---o. za to mogłeś przychodzić do ośrodka kultury na zajęcia z jakiegoś garncarstwa, czy powymieniać
@inflacja_biedaku: ahahahahahahahaha, to jest chyba najbardziej zabawne. Standardem były szybkie śluby bo wpadka :)
Jak można powiedzieć coś złego o kobietach? ;< A tak naprawdę nawet nie zauważyłaś, że krytykuję też facetów. Tylko że krytyka mężczyzn jest bardzo prosta - nie mogą założyć rodziny, bo wielu z nich nie jest wystarczająco kompetentnych ani zaradna życiowo, a kobiety nie są zainteresowane przeciętnymi facetami.
- bez swojego mieszkania, nie ma nawet mowy, że wezmę na siebie dodatkowe koszty w postaci dziecka - moi rodzice mogli jeszcze liczyć na mieszkanie w domu z dziadkami, albo na mieszkanie od miasta. u mnie alternatywa to tylko ulica. nie zamierzam uzależniać całej rodziny od łaski janusza landlorda
- brak presji społecznej - kiedyś, gość w wieku +30 bez żony i dzieci