Aktywne Wpisy

LM317K +52
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

Afrobiker +19
#artemis
Pamiętacie jak Musk wysłał roadstera w kosmos? To było 8 lat temu. Teraz lecimy w stronę Księżyca i NASA pokazuje nam render z parametrami lotu. Jestem zachwycony tą nową technologią (。◕‿‿◕。)
Pamiętacie jak Musk wysłał roadstera w kosmos? To było 8 lat temu. Teraz lecimy w stronę Księżyca i NASA pokazuje nam render z parametrami lotu. Jestem zachwycony tą nową technologią (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000005624
Pobierz

@adamsowaanon: no i? ludzie raczej tego dla napisów nie oglądają
A pokazac szczerosc i wspolprace z ATOMY PR agencja marketingowa to juz sie boja pokaza bo wyswietlenia by im spadly,
Oni jezdza do roznych krajow i niby "przypadkiem" sie spotykaja,
Te wszystki wspolprace pomiedzy nimi to tylko korpo zagrywki,
Tam nie ma juz hobby, co zreszta widac u wielu tych "podroznikow" liczy sie tylko kasa kasa kasa,
Wielu jak cashowi juz sie nawet podroze nudza i przerywa je w trakcie tylko to ciagnie bo kasa.
A bez planu do dzisiaj nie przeprosil za
@adamsowaanon: ale mają widzów którym to pasuje i co nam do tego?
Jakos jak telewizje robily swoje programy podroznicze to potrafily w napisach koncowych wymienic wszystkich ktorzy sie dolozyli do produkcji,
A ci "cfaniacy z jutubowa" daza do profesjonalizmu prawie jak w tv ale wybiurczo, bo o ATOMY PR zaden nie wspomnial na filmach.
To nie jest przypadek tylko celowe zagranie.
Przeglądałem obserwowane tagi i to był jeden Z nich.
Weź się w garść