Wpis z mikrobloga

Czy to prawda że niżej wymienieni żebracy z jutubowa korzystają i wstydzą się przyznać z AGENCJI "ATOMY PR" w celu maksymalizacji zysków z frajerów którzy oglądają ich wypociny????

-bez planu, pseudonim "bez kawy" ten od zegarków
luksusowych co okazało się oszustwem
-Kaja kraska, globstory, ta co miała Turka męża ,ciapaty
dont brejk maj hart
-gdzie bądź, też udają amatorów podróży, ziomków z
sąsiedztwa.
-autostopem na koniec świata, Michał Pater,
Jak to było? Podróż za 200zl? Każdy tak może, prosty
chłop, a w rzeczywistości wyrachowany cwaniak a
agencja za plecami,
-wedrowne motyle,
-weronika truszczynska, ta lewaczka wielbicielka Chin i agentka, polepszaczka wizerunku komuchów z chin w Polsce,
-vlog casha,cwaniak, "ciepły"
-piotr horzela
-astrofaza
-planeta abstrakcja,
-ciekawe historie, brat "bez kawy"
-roman fan polszy,

Dziwnym przypadkiem o lajki suby udostępnianie dzwoneczki patronite zebraja za każdym razem ale być transparentnym i w końcowych napisach podać informacje że to jest sterowane przez agencję public relations już I'm przez gardło nie przejdzie....
Taka to obłuda panuje na jutubowie...

#przemyslenia
#bezplanu #vlogcasha #mafia #mafiayoutubowa #oszukujo #youtube #polskiyoutube #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #internet #podroze #podrozujzwykopem #chadowezycie #oswiadczenie #przemyslenia #bezkawy #planetaabstrakcja #ciekawehistorie #romanfanpolszy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #korposwiat #it #telewizory #oszustwo #wstydliwewyznania #zdrada
#przemyslenia
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamsowaanon: ale kogo interesują jakieś agencje? Jak ja sobie włączam jakiś kanał to ze względu na treść i głęboko w dupie mam czy pomaga mu jakaś agencja czy jakaś baba z żabki
  • Odpowiedz
  • 5
@galonim: Nie tylko pomaga ale i steruje,
Oni jezdza do roznych krajow i niby "przypadkiem" sie spotykaja,
Te wszystki wspolprace pomiedzy nimi to tylko korpo zagrywki,
Tam nie ma juz hobby, co zreszta widac u wielu tych "podroznikow" liczy sie tylko kasa kasa kasa,
Wielu jak cashowi juz sie nawet podroze nudza i przerywa je w trakcie tylko to ciagnie bo kasa.
A bez planu do dzisiaj nie przeprosil za
  • Odpowiedz
  • 1
@galonim: No mi i wielu to nie pasuje, cfaniactwo. Brak szczerosci,przejrzystosci.
Jakos jak telewizje robily swoje programy podroznicze to potrafily w napisach koncowych wymienic wszystkich ktorzy sie dolozyli do produkcji,
A ci "cfaniacy z jutubowa" daza do profesjonalizmu prawie jak w tv ale wybiurczo, bo o ATOMY PR zaden nie wspomnial na filmach.
To nie jest przypadek tylko celowe zagranie.
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: trochę lat temu niektórych oglądałem, najdłużej obstała się planeta abstrakcja, ale od jakiegoś już czasu zauważyłem, że to wszystko na jedno kopyto, do tego powoli robi się to kontent dla starych bab od "miłego wtorku życzę". Któryś Mirek mnie tu uświadomił, że to pod jedną agencję chodzi. Teraz tak czytam, że planeta abstrakcja zniża się do jakiś baitowych numerów z telefonami Motoroli, no cóż. Fajne to takie "podróżnicze" towarzystwo,
  • Odpowiedz
@galonim: właśnie interesują z fajnego kanału robi się papka do telewizji śniadaniowej, po czasie kontent dla starych bab, plus spam jakimiś g---o przedmiotami wszelakiej maści.
  • Odpowiedz