Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Każdy ma prawo przeżywać swoją wiarę, emocje czy codzienność po swojemu, dopóki nie robi tym krzywdy innym. Ja wtedy tego nie zrozumiałem i wyszło, jak wyszło. Przemyślałem to i naprawdę mi wstyd.
Nie będę się tłumaczył, po prostu przepraszam. Kajam się za swoje słowa i głupie zachowanie. Mam nadzieję, że z czasem pokażę, że potrafię wyciągać wnioski i zachować się lepiej.
#przeprosiny #wykop #refleksja #wiara #rozaniec #ban #szacunek
źródło: F86FA954-58DC-4D7D-AF0E-D73AD2E7732D
PobierzPrzyjaciele, przeczytajcie proszę powyższy wpis
@DEMONzSZAFY @JonaszSynGrazyny @dywergent @DrJudym @gorzki99 @Soothsayer @Afrobiker @straszny_cham @Majkel2008 @Caracas @Tokko @pwone @Kismeth @Mdx91 @mwloch @miki4ever @djtartini1 @Misaka @EmcePomidor3 @ZygmnuntIgthorn @PiccoloColo @SystemHalted2_0 @Janusz_Rekina @HaSSaN @fan_Kazika @Returned @SpalaczBenzyny @wscieklybyk @f9JXBEArQ2H4TKl @bakter @evilman_ @In_thrust_we_trust
https://wykop.pl/wpis/83391921/co-trzeba-miec-w-glowie-zeby-pluc-bezsensownie-jad
Lista wygenerowana za pomocą Mirkowołacz
Koleżka usunął posta, bo został słusznie sprowadzony do parteru przez wykopków.
#bekazpodludzi