Aktywne Wpisy

MonazoPL +102
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +20
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 22.3% (118)
- kit 52.7% (279)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 25.0% (132)

Każdy ma prawo przeżywać swoją wiarę, emocje czy codzienność po swojemu, dopóki nie robi tym krzywdy innym. Ja wtedy tego nie zrozumiałem i wyszło, jak wyszło. Przemyślałem to i naprawdę mi wstyd.
Nie będę się tłumaczył, po prostu przepraszam. Kajam się za swoje słowa i głupie zachowanie. Mam nadzieję, że z czasem pokażę, że potrafię wyciągać wnioski i zachować się lepiej.
#przeprosiny #wykop #refleksja #wiara #rozaniec #ban #szacunek
źródło: F86FA954-58DC-4D7D-AF0E-D73AD2E7732D
Pobierz@MichuXXX69: a o jakimś leczeniu myślałeś? Choroby psychiczne to nie przelewki
wracaj na erpolska
Komentarz usunięty przez moderatora
Teraz zrób jeszcze fotkę z garnkiem na głowie i zostanie Ci to wybaczone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 7b9ec589bf14a21995b1a5af9b01c30b
Pobierz