Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +1296

Każdy ma prawo przeżywać swoją wiarę, emocje czy codzienność po swojemu, dopóki nie robi tym krzywdy innym. Ja wtedy tego nie zrozumiałem i wyszło, jak wyszło. Przemyślałem to i naprawdę mi wstyd.
Nie będę się tłumaczył, po prostu przepraszam. Kajam się za swoje słowa i głupie zachowanie. Mam nadzieję, że z czasem pokażę, że potrafię wyciągać wnioski i zachować się lepiej.
#przeprosiny #wykop #refleksja #wiara #rozaniec #ban #szacunek
źródło: F86FA954-58DC-4D7D-AF0E-D73AD2E7732D
PobierzOsobiście wierzę w Boga i w miarę Biblię (60%), ale nie w instytucję KK. Nie mniej wiara w Siłę Wyższą jest zawsze czymś osobistym, intymnym, prywatnym. Każdy człowiek ma prawo do swoich przekonań w tej sprawie, o ile nie krzywdzi nikogo. Jeśli ktoś nie wierzy w Boga, też trzeba to uszanować - ważne są jednak jego wartości tj. czy jest
Spierd…j
@AlexHunter: jak dla mnie te przeprosiny brzmią mocno sztucznie i kontrastują z profilem na mirko.
Mam wrażenie jakby cię wzięło na alkoholową melancholię
Ojej, ktoś miał czelność zawołać wykopka.
Przynajmniej miał odwagę przeprosić za swój debilizm, cos czego nie potrafi 95%