Aktywne Wpisy

Charlie666 +17
Czy była kiedyś bardziej przehajpowana gra? #gry
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
teddyef +511
Znowu aktualne
smarzowski przynudza. te same mordy w tych samych okolicznościach co zwykle. dałby już k---a spokój chociaż z tym jakubikiem
podejrzewam że następny film o polskich szkołach. jakubik wuefista-pijaczyna, macający uczennice. trzydzieści lat wstecz wicemistrz powiatu w rzucie oszczepem. dyplom utrwalający ten sukces trzyma na honorowym miejscu w swojej norze i pije pod ten widok, płacząc i waląc kapucyna.
izabela kuna pijaczka-polonistka, która popuszcza szpary klasowemu gangusowi. w tej roli lekko przypudrowany bartłomiej
smarzowski przynudza. te same mordy w tych samych okolicznościach co zwykle. dałby już k---a spokój chociaż z tym jakubikiem
podejrzewam że następny film o polskich szkołach. jakubik wuefista-pijaczyna, macający uczennice. trzydzieści lat wstecz wicemistrz powiatu w rzucie oszczepem. dyplom utrwalający ten sukces trzyma na honorowym miejscu w swojej norze i pije pod ten widok, płacząc i waląc kapucyna.
izabela kuna pijaczka-polonistka, która popuszcza szpary klasowemu gangusowi. w tej roli lekko przypudrowany bartłomiej

Każdy ma prawo przeżywać swoją wiarę, emocje czy codzienność po swojemu, dopóki nie robi tym krzywdy innym. Ja wtedy tego nie zrozumiałem i wyszło, jak wyszło. Przemyślałem to i naprawdę mi wstyd.
Nie będę się tłumaczył, po prostu przepraszam. Kajam się za swoje słowa i głupie zachowanie. Mam nadzieję, że z czasem pokażę, że potrafię wyciągać wnioski i zachować się lepiej.
#przeprosiny #wykop #refleksja #wiara #rozaniec #ban #szacunek
źródło: F86FA954-58DC-4D7D-AF0E-D73AD2E7732D
Pobierzfaktycznie, widzę że OP @Dogecoin oraz @klaudia-hadalala to trójka narkomanów w kółku wzajemnej adoracji
Wszystko sponio byku, każdy z nas popełnia błędy.
Ten portal to jeden wielki żart xD miałem mieć bana do 28.10 za nazwanie pootina k---ą, a tu takie zaskoczonko xD
Dziękuję, tak czy owak xD
Komentarz usunięty przez moderatora
A kto to jest dla mnie żeby mnie wołać do tych wypocin? W jakim celu to jest robione? Ani tego typa nie znam ani nawet nie pamiętam tego wątku ani nie jest to jakoś istotnie merytorycznie. Robicie spam, sztuczny tłum i tyle.
@AlexHunter: urwy? proszę potwierdzić