Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .

Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.

Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na smyczy, nie pozwalam mu srać ludziom pod płotem, pozwalam psu spać w łóżku i trochę traktuję ją jak #psiecko ale do wożenia jej w wózku dla dzieci i wprowadzania do sklepów/restauracji czy innych bzdur jest mi daleko, a największa szkoda cielesna, jaką kiedykolwiek komuś (w sumie tylko mi) wyrządziła w ciągu swojego 13 letniego życia to... zdarty naskórek do lekkiego zaczerwienienia.

Teraz pewnie toksyczne trolle napiszą mi, że jestem chorym psychicznie śmierdzielem i podludziem - ale mam to w chuju.

Poniżej zdjęcie zwierzęcia, które zatruwa wasze codzienne życie, przegrywy. #pokazpsa
Ramadamadingdong - Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widzą...

źródło: 20240818_174410

Pobierz
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ramadamadingdong: Fajny piesek. Ale hałasuje, szczeka, pierdzi w windzie, sika na krzaki, sra. O 5:30 rano, o 23:30 Hau Hau. Nawet jak nie on to jego obecność prowokuje inne psy do szczekania. Psy zatruwają przestrzeń miejską gdy jest ich zbyt wiele, tylko tyle i aż tyle. Ci sami psiarze narzekają na auta, motocykle, wszystko inne.

Normalnym ludziom nie przeszkadza quad w lesie który przejedzie i go nie ma. Ludziom przeszkadza
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong: ale czy Ty rozumiesz, że ta afera się nie wzięła znikąd i wynikłą z faktu że człowiek STRACIŁ ŻYCIE bo nieodpowiedzialny facet nie umiał wychować ani upilnować agresywnych psów?

przecież nikt normalny się nie czepia takich małych psów jak Twój, ani nie chce ich truć xd

co nie zmienia faktu, że ludzie nie chcą się poddawać terrorowi sebixów i karyn z pitbullami, tak samo jak nie chcą słuchać ujadania
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong: można mieć w glowie jednocześnie dwie myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jako opiekunka łagodnego owczarka popieram generalnie postulaty antypsiarzy. Wysokie kary za nieprzestrzeganie prawa, kompletny ban na rasy niebezpieczne i chore, etc. Sama chodzę caly czas z gazem.

Druga mysl to oczywiście obrzydzenie wobec wielkichnosów i innych przegrywow, którzy potrafią regulować emocje jedynie poprzez nienawistne wysrywy i fantazjowanie jak to odpalają każdemu kundlowi petarde w
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong: dlatego jak widzę jakąś miniaturkę z psem na tym portalu, albo na mikroblogu, to wiem, że bez czytania można albo zakopać, albo przescrollować dalej, bo to kolejne zesrańsko wielkiego nosa i innych nieudaczników życiowych ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam miałem podobnego rozmiaru gladiatora rasy maltańczyk i śmiać mi się chce jak te niedojdy postulują o zakładanie kagańców wszystkim psom na każdym spacerze poza domem itd.
  • Odpowiedz
czuje się non stop atakowany przez armię chamów

@Ramadamadingdong: z jakiego powodu skoro nie masz nic na sumieniu? Też mam psa, Westa więc podobny gabaryt do shitsu i micha mi się cieszy jak widzę coraz większy w---w w społeczeństwie na bezkarnośc psiarstwa. Mój pies też zawsze jest na smyczy, nigdy nie dopuszczam do innego psa bez pytania czy można, sprzątam po nim. Nic z tych pomyj, które są tu wylewane
  • Odpowiedz
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.

@Ramadamadingdong: ktoś zaatakował cię personalnie? Czy jak widzisz, że ktoś piętnuje patopsiarskie zachowania, to myślisz, że o tobie?
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong: nikt nie atakuje normalnych właścicieli psów, tematy są o atakowaniu i gryzieniu przez psy, do tego doszło do śmiertelnego zagryzienia człowieka (może warto poza czytaniem o psach spojrzeć czasem na główną) ale dobrze wiesz, że napisałeś ten wpis pod prowokację, płacząc nad sobą i pisząc o użytkownikach krytykujących psy, że są toksyczni, a sam nazywasz ich przegrywami.
  • Odpowiedz
@Gieremek
Po pierwsze to tag dotyczy patologii wśród właścicieli psów, jesli te rzeczy wypisywane cie bolą, to najwyraźniej sam należysz do tej patologicznej grupy.

Co jest złego w tym, że postuluje się obowiązek wyprowadzania psy na smyczy?
Albo żeby zaktualizować listę ras agresywnych?
Albo żeby wprowadzić większe kary za pogryzienia / niesprzątanie
  • Odpowiedz
Bez przesady. Jak wyżej - jeżdżę na rowerze ale nie czuję się obrażana za każdym razem gdy ktoś na tę grupę najeżdża z uzasadnionych przyczyn. Ludzie drodzy
  • Odpowiedz
@Dziekciu: możesz udawać że chodzi o jakiekolwiek sensowne postulaty. Ale możesz też przejrzeć tag #psiarze, gdzie pełno jest postulatów trucia psów, noży, siekier i wylewania pomyjów na właścicieli psów.

Nie musisz nawet szukać daleko, wystarczy że zerkniesz na wpisy z dzisiaj
  • Odpowiedz