Aktywne Wpisy
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #wypadki
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
źródło: obraz
Pobierz
D07IFP +9
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na smyczy, nie pozwalam mu srać ludziom pod płotem, pozwalam psu spać w łóżku i trochę traktuję ją jak #psiecko ale do wożenia jej w wózku dla dzieci i wprowadzania do sklepów/restauracji czy innych bzdur jest mi daleko, a największa szkoda cielesna, jaką kiedykolwiek komuś (w sumie tylko mi) wyrządziła w ciągu swojego 13 letniego życia to... zdarty naskórek do lekkiego zaczerwienienia.
Teraz pewnie toksyczne trolle napiszą mi, że jestem chorym psychicznie śmierdzielem i podludziem - ale mam to w chuju.
Poniżej zdjęcie zwierzęcia, które zatruwa wasze codzienne życie, przegrywy. #pokazpsa
źródło: 20240818_174410
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@wunderkapsznik: jak sądzisz, ilu żałosnych patusow wielkinos i inni nakręci na odpalanie petard? Bo te już słyszą wszystkie psy, nie tylko agresywne amstaffy
Po drugie zacznij rozróżniać, są rowerzyści i pedalarze, tak samo są posiadacze psów i psiarze.
No to d--a cicho, bo zaraz przekształcimy go na tag wielbicieli psów XD
@Ramadamadingdong: myślisz że to Cię usprawiedliwia? Zakładaj kaganiec na tego mordercę, pewnie czeka żeby jakieś dziecko zjeść bestia z Podlasia. @@111@1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WielkiNos: tutaj?
źródło: arcyBBchzjadarkijasno
Pobierz@Ramadamadingdong: warto zejść trochę z "wagi zagadnienia" np za pomocą refleksji : generalizmy są ułomne , a używane przez głupich mogą być niebezpieczne ;)
( ಠ_ಠ)
Ps. 6 kilo jest tak samo głosne jak 25 kg
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ramadamadingdong: (。◕‿‿◕。) ale fajny mini niedźwiadek