Aktywne Wpisy

Guybrush +475
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
adrdra +87
#primemma Matko bosko mówię, co tu się stanęło
źródło: co tu sie staneło
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
źródło: co tu sie staneło
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na smyczy, nie pozwalam mu srać ludziom pod płotem, pozwalam psu spać w łóżku i trochę traktuję ją jak #psiecko ale do wożenia jej w wózku dla dzieci i wprowadzania do sklepów/restauracji czy innych bzdur jest mi daleko, a największa szkoda cielesna, jaką kiedykolwiek komuś (w sumie tylko mi) wyrządziła w ciągu swojego 13 letniego życia to... zdarty naskórek do lekkiego zaczerwienienia.
Teraz pewnie toksyczne trolle napiszą mi, że jestem chorym psychicznie śmierdzielem i podludziem - ale mam to w chuju.
Poniżej zdjęcie zwierzęcia, które zatruwa wasze codzienne życie, przegrywy. #pokazpsa
źródło: 20240818_174410
PobierzNajwiększym cringem jest to, że uczestniczy w tym na pewno sporo niedorozwiniętych dorosłych, ale myślę że to jednak jakaś piwniczna mniejszość. W skali tę nienawiść i pianę
15kg zamówiłem
Nie zalecam trzymania jakiegokolwiek psa w miastach czy bloku.
Zalecam całkowity zakaz psów ras agresywnych w Polsce.
W Norwegii taki zakaz jest chociażby.
Fakt, że rozmnażanie psów z chorobami genetycznymi jest dopuszczalne świadczy bardzo źle o posiadaczach takich psów i znieczulicy społeczeństwa na krzywdę.
@Ramadamadingdong: Dopóki Twój pies nie sra komuś pod domem, nikogo nie gryzie i nie ujada zostawiony sam w mieszkaniu, a Ty nie usprawiedliwiasz kolejnych ataków psów na ludzi, to wszystko jest z Tobą ok Mireczku.
Powrzucalas troche podkreslonych screenow z fb i myslisz, ze tag jest Twoj? Prosze Cie.. nudzilas tylko ludzi, trzeba bylo rozkrecic to miejsce. W zalaczniku screen z poczatkow tagu
źródło: 1000001965
PobierzObie strony są siebie warte ale to psiarze trollują gorzej lub zwyczajnie mają gwóźdź w mózgu.
nienawiść do kobiet, p0lek, potem do wyborcow niektorych partii politycznych, teraz padło na psiarzy, za 3 miesiące kolejna moda
Ale niestety jak to zwykle w innych dziedzinach życia - to patologia psuje opinię tym normalnym. Niektórym po prostu kompletnie odbiło - nie liczą się z nikim i ich piesek może robić wszystko. I żyjemy niestety w czasach, gdy takie podejście
@Ramadamadingdong: według moich standardów nie jesteś psiarzem, tak trzymaj
No to czemu czujesz się urażony, skoro to nie o Tobie jest ten tag? Ten tag jest o psiarksich patusach, Ty jesteś normalny
Czy kiedykolwiek sprzątałeś po tym jak twój pies zrobił siku?
@Ramadamadingdong: Męskich nie mieli? xd
kiedyś taki mały szczurek zesrał mi się pod fotelem w pociągu. Pancia jeszcze posprzątać nie chciała, na szczęście konduktor z rigczem ją naprostował. Waliło przez resztę drogi.