Aktywne Wpisy

Guybrush +475
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
adrdra +87
#primemma Matko bosko mówię, co tu się stanęło
źródło: co tu sie staneło
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
źródło: co tu sie staneło
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na smyczy, nie pozwalam mu srać ludziom pod płotem, pozwalam psu spać w łóżku i trochę traktuję ją jak #psiecko ale do wożenia jej w wózku dla dzieci i wprowadzania do sklepów/restauracji czy innych bzdur jest mi daleko, a największa szkoda cielesna, jaką kiedykolwiek komuś (w sumie tylko mi) wyrządziła w ciągu swojego 13 letniego życia to... zdarty naskórek do lekkiego zaczerwienienia.
Teraz pewnie toksyczne trolle napiszą mi, że jestem chorym psychicznie śmierdzielem i podludziem - ale mam to w chuju.
Poniżej zdjęcie zwierzęcia, które zatruwa wasze codzienne życie, przegrywy. #pokazpsa
źródło: 20240818_174410
PobierzAle fakt jest, też taki, że w kwestii psów niektórzy mieli coraz bardziej wywalone, posiadanie psa stało się modne, a potem ola boga trzeba wyprowadzać, sprzątać, wyszkolić itp.
Ale to nie dotyczy tylko psów, bo uważam też że np obecne pokolenie rodziców jest najgorszym pokoleniem.
Ty jesteś atakowany ze swoim szczurem czy atakowani są idioci nie potrafiący ogarnąć swoich często agresywnych psów? Raczej ci drudzy więc nie wiem po co bierzesz to do siebie i próbujesz odbić piłeczkę, jeszcze dodając to kretyńskie słowo na końcu
@Ramadamadingdong: Kto cię atakuje? Jaka armia???
Niestety, należenie do tej samej grupy co śmieciarze i antyspołeczny odpad powoduje wpadanie do generalizacji.
źródło: pimpek
Pobierz"Wyprowadzam je na smyczy, nie pozwalam mu srać ludziom pod płotem"
wożenia jej w wózku dla dzieci i wprowadzania do "sklepów/restauracji czy innych bzdur jest mi daleko"
NIE. Jesteś posiadaczem psa, nie
Dla fanów psów i kółka wzajemnej adoracji są przecież tagi #psy czy #pokazpsa tam się nikt nie w-------a z krytykowaniem psiarskiej patologii.
Psiarze jest dla psiarzy