Aktywne Wpisy

sesa_sebix +39
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +68

Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na smyczy, nie pozwalam mu srać ludziom pod płotem, pozwalam psu spać w łóżku i trochę traktuję ją jak #psiecko ale do wożenia jej w wózku dla dzieci i wprowadzania do sklepów/restauracji czy innych bzdur jest mi daleko, a największa szkoda cielesna, jaką kiedykolwiek komuś (w sumie tylko mi) wyrządziła w ciągu swojego 13 letniego życia to... zdarty naskórek do lekkiego zaczerwienienia.
Teraz pewnie toksyczne trolle napiszą mi, że jestem chorym psychicznie śmierdzielem i podludziem - ale mam to w chuju.
Poniżej zdjęcie zwierzęcia, które zatruwa wasze codzienne życie, przegrywy. #pokazpsa
źródło: 20240818_174410
PobierzZero chęci merytorycznej dyskusji, zero chęci faktycznych zmian. Wyłącznie plucie jadem i postulowanie trucia psów. W gorące plusowane są najbardziej prymitywne wyzwiska, a sensowne posty giną z kilkoma plusami.
Tylko tag #perfumy mnie tu trzyma XD
Ja np chciałbym pójść do lasu miejskiego w mieście o najwyższej gęstości zaludnienia z dzieckiem w spokoju, a nie mogę przez psiarzy. I tak 80% z nich ma pieska na smyczy, co z tego skoro te 20% nie i to na ogół największe bydlaki właśnie XD.
@WielkiNos: Pokaż napis 'tag autorski' albo hamuj bajerę świeżak
@Gieremek: I właśnie dlatego pod każdym wpisem dotyczącym psów można przeczytać Twój komentarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Serio?
źródło: image
Pobierz@byaQya: Serio. Gdyby właściciele normalnych, spokojnych psów nie byli na tym tagu opluwani codziennie i nie postulowanoby tutaj trucia i mordowania psów, to by sobie siedział na tagu #perfumy i zastanawiał się co by tu jeszcze dokupić do kolekcji.
Ale toksyczne przegrywy nie mają hamulców, więc zadziałała potrzeba obrony.
@WielkiNos: to nie familiada żeby zaczynać od żartu
Moim zdaniem po części przez to, że są tak zawzięci to niektóre tematy przebijają się do mediów, a z psami w Polsce faktycznie jest ogromny problem. Minie chwila i pojawi się
@Gieremek: Ja sam widzialem minimum 3 merytoryczne wpisy, w tym jeden moj ale wiekszosc psiarzy go olala i woli mi pisac jakies patusiarskie teksty albo mi grozic. Zacznijcie moze od siebie, sam nie widzialem ZADNEGO merytorycznego wpisu od zadnego psiarza. Same wyzwiska i robienie sobie jaj z grzybiarzy.
@Kielbasiarz: No pamiętam, i sam się pod nim udzielałem. Idealny przykład merytoryki, która z 15 plusami tonie w morzu wykopowego gówna.
Jednocześnie dobrze wiesz, że przesadzasz mówiąc o "samych wyzwiskach i robieniu sobie jaj z grzybiarzy".
https://wykop.pl/wpis/83544417/w-temacie-problemu-psow-w-polsce-przygotowalem-pon
1. Wprowadzenie rejestru psow, kazdy po zakupie mialby obowiazek zarejstrowac psa w systemie, za brak zgloszenia kara finansowa i 2 tyg na zgloszenie.
2. Kazdy
Komentarz usunięty przez moderatora