Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .

Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.

Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na smyczy, nie pozwalam mu srać ludziom pod płotem, pozwalam psu spać w łóżku i trochę traktuję ją jak #psiecko ale do wożenia jej w wózku dla dzieci i wprowadzania do sklepów/restauracji czy innych bzdur jest mi daleko, a największa szkoda cielesna, jaką kiedykolwiek komuś (w sumie tylko mi) wyrządziła w ciągu swojego 13 letniego życia to... zdarty naskórek do lekkiego zaczerwienienia.

Teraz pewnie toksyczne trolle napiszą mi, że jestem chorym psychicznie śmierdzielem i podludziem - ale mam to w chuju.

Poniżej zdjęcie zwierzęcia, które zatruwa wasze codzienne życie, przegrywy. #pokazpsa
Ramadamadingdong - Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widzą...

źródło: 20240818_174410

Pobierz
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ramadamadingdong: Ten temat pokazał jakim wykop jest szambem XD
Zero chęci merytorycznej dyskusji, zero chęci faktycznych zmian. Wyłącznie plucie jadem i postulowanie trucia psów. W gorące plusowane są najbardziej prymitywne wyzwiska, a sensowne posty giną z kilkoma plusami.

Tylko tag #perfumy mnie tu trzyma XD
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong: uspokój się większość nawet wykopków nic do ciebie nie ma, trochę korba się odpaliła więc szkalowanie weszło na nieco wyższy level.

Ja np chciałbym pójść do lasu miejskiego w mieście o najwyższej gęstości zaludnienia z dzieckiem w spokoju, a nie mogę przez psiarzy. I tak 80% z nich ma pieska na smyczy, co z tego skoro te 20% nie i to na ogół największe bydlaki właśnie XD.
  • Odpowiedz
  • 10
@Ramadamadingdong widzę zębiska już w gotowości, żeby ugryźć jakieś dziecko ( ͡º ͜ʖ͡º) a tak serio to jeżeli po nim sprzątasz i nie pozwalasz podchodzić do obcych ludzi, chyba że sami chcą to spoko. Temat jest wałkowany nie bez powodu.
  • Odpowiedz
Tylko tag #perfumy mnie tu trzyma XD

@Gieremek: I właśnie dlatego pod każdym wpisem dotyczącym psów można przeczytać Twój komentarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zero chęci merytorycznej dyskusji, zero chęci faktycznych zmian. Wyłącznie plucie jadem i postulowanie trucia psów

Serio?
byaQya - >Tylko tag #perfumy mnie tu trzyma XD

@Gieremek: I właśnie dlatego pod każd...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Serio?

@byaQya: Serio. Gdyby właściciele normalnych, spokojnych psów nie byli na tym tagu opluwani codziennie i nie postulowanoby tutaj trucia i mordowania psów, to by sobie siedział na tagu #perfumy i zastanawiał się co by tu jeszcze dokupić do kolekcji.

Ale toksyczne przegrywy nie mają hamulców, więc zadziałała potrzeba obrony.
  • Odpowiedz
@Gieremek: Część użytkowników tutaj ma problem przede wszystkim ze sobą, więc pełna zgoda, walą jadem bez umiaru, nawet jeśli ktoś z rozsądkiem opiekuje się psem, ale czy uważasz, że można im coś wyperswadować? Moim zdaniem to nic nie da.

Moim zdaniem po części przez to, że są tak zawzięci to niektóre tematy przebijają się do mediów, a z psami w Polsce faktycznie jest ogromny problem. Minie chwila i pojawi się
  • Odpowiedz
Zero chęci merytorycznej dyskusji, zero chęci faktycznych zmian

@Gieremek: Ja sam widzialem minimum 3 merytoryczne wpisy, w tym jeden moj ale wiekszosc psiarzy go olala i woli mi pisac jakies patusiarskie teksty albo mi grozic. Zacznijcie moze od siebie, sam nie widzialem ZADNEGO merytorycznego wpisu od zadnego psiarza. Same wyzwiska i robienie sobie jaj z grzybiarzy.
  • Odpowiedz
Ja sam widzialem minimum 3 merytoryczne wpisy, w tym jeden moj

@Kielbasiarz: No pamiętam, i sam się pod nim udzielałem. Idealny przykład merytoryki, która z 15 plusami tonie w morzu wykopowego gówna.

Jednocześnie dobrze wiesz, że przesadzasz mówiąc o "samych wyzwiskach i robieniu sobie jaj z grzybiarzy".

https://wykop.pl/wpis/83544417/w-temacie-problemu-psow-w-polsce-przygotowalem-pon
@Kielbasiarz +16
W temacie problemu psow w Polsce przygotowalem ponizej liste zmian, ktore moim zdaniem powinny zostac wprowadzone aby w koncu uregulowac samowole w tym temacie:

1. Wprowadzenie rejestru psow, kazdy po zakupie mialby obowiazek zarejstrowac psa w systemie, za brak zgloszenia kara finansowa i 2 tyg na zgloszenie.
2. Kazdy
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong Panie kolego ale wie Pan, że w waszym interesie jest przepchnięcie praw odnośnie niebezpiecznych ras psów? Nikt się nie boi że twój Shih Tzu zagryzie kogoś (osobiście uwielbiam tego typu psy). Ludzie się boją cholernie wielkich i niebezpiecznych bydlaków oraz ich skundlonych właścicieli idiotów.
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong: Robisz z siebie ofiarę i nawet nikt ci nie napisał że jesteś psychiczny xD Mam psa i nie czuję się wrzucany do jednego worka z odklejonymi ludźmi. Mam 10 kilowego psa którego raz musiałem bronić przed owczarkiem(miałem szczęście że to nie był z rasy p--------h psów), który sobie latał luzem bez właściela więc jak najbardziej popieram większość argumentów z tagu. To że kilku wykopków psuje słuszne oburzenie bełkotem na
  • Odpowiedz