Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .

Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.

Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na smyczy, nie pozwalam mu srać ludziom pod płotem, pozwalam psu spać w łóżku i trochę traktuję ją jak #psiecko ale do wożenia jej w wózku dla dzieci i wprowadzania do sklepów/restauracji czy innych bzdur jest mi daleko, a największa szkoda cielesna, jaką kiedykolwiek komuś (w sumie tylko mi) wyrządziła w ciągu swojego 13 letniego życia to... zdarty naskórek do lekkiego zaczerwienienia.

Teraz pewnie toksyczne trolle napiszą mi, że jestem chorym psychicznie śmierdzielem i podludziem - ale mam to w chuju.

Poniżej zdjęcie zwierzęcia, które zatruwa wasze codzienne życie, przegrywy. #pokazpsa
Ramadamadingdong - Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widzą...

źródło: 20240818_174410

Pobierz
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ten temat pokazał jakim wykop jest szambem XD

Zero chęci merytorycznej dyskusji, zero chęci faktycznych zmian. Wyłącznie plucie jadem

@Gieremek: no witamy na wykopie, co jeszcze nowego ostatnio odkryłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°) tu się nie wchodzi po to, żeby merytorycznie dyskutować, bo nie ma z kim, tu się trolluje, śmieje z innych i wyzywa od różnych pejoratywnych określeń.
  • Odpowiedz
@Gieremek: też to zauważyłam. Wsadzanie każdego posiadacza psa, czyli w sumie połowy Polski do jednego wora. Ja też mam psy, trzy kundelki, wszystkie uratowane od z-------h ludzi. Wychodzimy z nimi na spacer na smyczy, jak chce żeby sobie pobiegały to mam linkę, sprzątam po nich i bardzo tego pilnuje bo nienawidzę gowien na trawnikach. Są zachipowane i za każdym razem pod moją kontrolą - nie ma opcji że wyjdą poza
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong takich małych nie nawidzę najbardziej u----e Cię kostkę a nie będziesz się spodziewać, po za tym jeżdżę motocyklem i też jestem w internecie uważany za tego najgorszego kierowcę chociaż nigdy mandatu nawet nie dostałem.
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong Czara goryczy się przelała, ale wg mnie winni są właściciele psów (nie, niewszyscy). Winni są Ci, którzy wyśmiewają śmierć człowieka w wyjątkowo okrutnych okolicznościach. Winni są Ci, którzy reagują agresją na już nawet nie krytykę, a brak równego uwielbienia dla psów co oni, patrz przykłady sklepów zakazujących wchodzeniu z psami. Napewno jest duży odsetek normalnych właścicieli, ale istnieje też niemały tych pier*olniętych. Jeżeli jesteś, tak jak twierdzisz, tym pierwszym to
  • Odpowiedz
  • 12
@katienca Sama wiesz, że jesteś w psiarskiej mniejszość. Gdyby było inaczej Polska nie byłaby przykryta psimi szczyami i odchodami i nie byłoby tyle Prawne uporządkowanie sprawy z psami jest w interesie społecznym (w tym tej mniejszości posiadaczy psów, która nie ma psiego zapalenia mózgu).
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong i co z tego że jest mały? Jak pysk otworzy to pewnie potrafi być bardziej w---------y od większych psów. Sra tak samo jak i one. Mniejsze g---o to znaczy że można obsrywać świat? Twój wpis to tylko dowód, że nie tylko właściciele pitbulli są nienormalni. Wy wszyscy jesteście
  • Odpowiedz
To mój tag do pokazywania patologii psiarskiej.

@WielkiNos: A kupy też zbierasz? Bo u mnie przed blokiem kilka leży, mogę Ci przesłać. Będziesz miał dowód, że psy też srają.
  • Odpowiedz
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.

@Ramadamadingdong: NIE JESTEŚ PSIARZEM.
1) Masz za małego psa
2) Nie jest agresywny
3) Jest
  • Odpowiedz
@WielkiNos: tag psiarze nie jest do pokazywania psów. To mój tag do pokazywania patologii psiarskiej.

Wy serio jesteście niedorozwinięci xD „to mój tag” xDDD Jesteś wykopowym odpowiednikiem tych ameb które sobie wymyślają że publicznie miejsce parkingowe pod blokiem należy do nich xd Samo dno internetowego łańcucha pokarmowego. Życzę Ci znalezienia celu w życiu, potrzebujesz go na wczoraj.
  • Odpowiedz
@Ramadamadingdong: "antypsiarze" za grubo lecą i przyniesie to w końcu efekt odwrotny od zamierzonego. Powinni się skupić tylko na radach agresywnych i potencjalnie groźnych, a wszelkie Yorki, Maltanczyki czy inne blabladory odpuścić.
Oczywiście temat zakazu wchodzenia do sklepów z psami i sprzątania po nich dotyczy wszystkich psów.
  • Odpowiedz
@60scnds @erixon on nie jest autorski ja wam tylko piszę jaka jest historia. Jak zaczęłam na nim pisać miał 2 obserwujących i pisałam na nim od początku o psiarskiej patologii. On na tym wyrósł. Zrzesza antypsiarzy i ludzi, którzy lubili mój antypsiarski content.
  • Odpowiedz