Aktywne Wpisy

Wrrronika +10
Upolowałam sobie trochę skrzeku i będę go jeść
Omnomnom
Żabi krąg
Omnomnom
Żabi krąg
źródło: 1000062353
Pobierz
Co cię powstrzymuje od bycia antysemitą?
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000062353
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na smyczy, nie pozwalam mu srać ludziom pod płotem, pozwalam psu spać w łóżku i trochę traktuję ją jak #psiecko ale do wożenia jej w wózku dla dzieci i wprowadzania do sklepów/restauracji czy innych bzdur jest mi daleko, a największa szkoda cielesna, jaką kiedykolwiek komuś (w sumie tylko mi) wyrządziła w ciągu swojego 13 letniego życia to... zdarty naskórek do lekkiego zaczerwienienia.
Teraz pewnie toksyczne trolle napiszą mi, że jestem chorym psychicznie śmierdzielem i podludziem - ale mam to w chuju.
Poniżej zdjęcie zwierzęcia, które zatruwa wasze codzienne życie, przegrywy. #pokazpsa
źródło: 20240818_174410
Pobierz@Gieremek: no witamy na wykopie, co jeszcze nowego ostatnio odkryłeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°) tu się nie wchodzi po to, żeby merytorycznie dyskutować, bo nie ma z kim, tu się trolluje, śmieje z innych i wyzywa od różnych pejoratywnych określeń.
@Kielbasiarz bo wszystkie zarzuty do nich to prawda to co mają pisać?
@WielkiNos: A kupy też zbierasz? Bo u mnie przed blokiem kilka leży, mogę Ci przesłać. Będziesz miał dowód, że psy też srają.
@Ramadamadingdong: NIE JESTEŚ PSIARZEM.
1) Masz za małego psa
2) Nie jest agresywny
3) Jest
Wy serio jesteście niedorozwinięci xD „to mój tag” xDDD Jesteś wykopowym odpowiednikiem tych ameb które sobie wymyślają że publicznie miejsce parkingowe pod blokiem należy do nich xd Samo dno internetowego łańcucha pokarmowego. Życzę Ci znalezienia celu w życiu, potrzebujesz go na wczoraj.
Oczywiście temat zakazu wchodzenia do sklepów z psami i sprzątania po nich dotyczy wszystkich psów.