Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg? Obecnie ważę 96 kg, w swoim najlepszym okresie życia miałem 85kg i czułem się znakomicie. Mam 185 cm wzrostu.
#dieta #odchudzanie #pytanie
#dieta #odchudzanie #pytanie
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg?
- Nie dasz rady, to niemożliwe 11.4% (27)
- Spokojnie da się tyle schudnąć do lutego 2026 88.6% (209)

Wyaderny +332
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz

Ale jakie wymyślne. K---a sos bolognese z granulatem sojowym, zamiast wołowiny jest strasznie wymyślne. Czy tofu to też jest egzotyczny produkt, które można na pińcet sposobów doprawić, nadać wędzonego smaku itd.
Ostatni raz odpisuję, jak nie wrócisz i
@Inozythol: I to będzie przepyszne danie które zasmakuje wszystkim ciotkom i wujkom.
źródło: comment_DogXyoZ5yF3FEVYVumxtrNTitmyCKul5,w400
Pobierz@Inozythol: Założyłeś sobie, że nigdy nie próbowałem wegańskiego jedzenia, więc uparcie brniesz w te bzdury XD
A to wynika tylko i wyłącznie z tego, że jesteś tumanem i nie rozumiesz prostych zdań, z których wynika tylko i wyłącznie to, że nierealne jest dopasowanie wegańskiej kuchni do większej grupy, a nie
@pogodny_mis65: współczuję dzieciakowi
Komentarz usunięty przez autora
@pogodny_mis65: przykra rzecz cię spotkała, mam nadzieję że się podniesiesz po tym ciężkim wydarzeniu
@Inozythol: ree reee wąsaty janusz z brzuchem reeeeeeeee
Jeśli to dla ciebie tak ultra ważne to polecam nosić ze sobą kiełbasę w torbie, aby mieć czym zagryźć, by ci przypadkiem poziom
Idź się p--------j w łeb panie research-na-kiblu.
@bigos555: akurat @MgrMarecki ma tu całkiem sporo racji. Restauracyjne porcje dań wege są zazwyczaj jakieś 2 do 3