Aktywne Wpisy

M83_ +7
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
kaholko 0
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad

@slawek887: jeden bezmięsny posiłek - wegańska dieta, narzucanie ideologii, nie ma nic pomiędzy. Taka właśnie dyskusja z takimi jak wY XD
Komentarz usunięty przez autora
To Ty nie rozumiesz, co czytasz i szukasz p-----------i na siłę. Łączy się ze sobą produkty i doprawia tak, żeby to było smaczne, to się tyczy w ogóle gotowania. A w przypadku dań wegańskich, łączy się produkty i doprawia w taki sposób, by żarcie smakowało mimo braku słoniny, spalonego boczku i salcesonu czy mortadeli.
Pomijam fakt, że zgadzam się z tym, że jeśli
@kamilxpompa: Przecież napisał że wujek miał rację
Sojowy chłopiec dalej
@Inozythol: Tymi, którzy wypowiadają się w tym samym tonie w tej nitce.
@Maldonado: raczej "mięsa" bo taki mięsożerny janusz zwykle w-------a jakieś tanie g---o, które uważa za mięso.
@pogodny_mis65: "żyć tak jak oni" w sensie, raz na obiad nie zjadł mięska i mu się już styki przepaliły? Nigdy w życiu k---a nie zjadł nie wiem, jabłka? bo to vege g---o?
Kanapka to ser, szynka, masło i może jakieś warzywo, wersja wegańska chleb, pomidor xDDD
Jadłem
@pogodny_mis65: weganom marchewka w oko, ale od pieczonego kalafiora to Ty się odzajączkuj, bo to prawie jak mięso jest! :)
Sorry ale wegańskie żarcie to g---o ideologia.
I co taki biedny wujas miał jeść?
Hmm okej pierwsze danie zupa krem z pomidorów lub może dyniowa, albo z ciecierzycy. Fajnie wujas dał rade..
Wjeżdża drugie danie gdzie po wegańsku bedzie gównem i tyle.
Typie, mówimy o weselu czy chrzcinach, a nie restauracji światowej. Czemu Ty dalej brniesz w zaparte i opowiadasz o jakichś wymyślnych rzeczach, których nie podaje się na takich imprezach - tak samo jak w normalnym wydaniu na weselu dostaje się schabowego lub dewolaja, a nie najlepszej klasy wołowe
@MgrMarecki: problem z wegańskimi/wegetariańskimi knajpami jest tak, że oni zwyczajnie nie potrafią gotować. Mam żonę wegetariankę i przez to ograniczam mięso, ale jemy ze smakiem wiele potraw, które nie mają mięsa. Poszliśmy kiedyś na "wegemanię" w Katowicach - to taka impeza wege/wegan, a że lubię smaczne jedzenie i eksperymenty, to byłem nawet trochę podekscytowany, co tam nowego i ciekawego spróbuję i zainspiruję się do
2025 i nadal są naiwni, którzy wierzą, że diety wege są
@kanidz: bez problemu zrobisz wrapa z humusem (choć polecam dodać skwarki albo podsmażany boczek ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), albo gar gulaszu z ciecierzycą. Zupa soczewicowa (czerwona) też jest genialna, tylko nie wolno żałować soczewicy. To z takich normickich "wege" dań.
Placki twarożkowe, pierogi z kaszą