Wpis z mikrobloga

@pogodny_mis65: oni to podali wszystkim, czy tylko sobie? Bo jak to pierwsze to nieźle sprany łeb, wtedy po prostu na innych spotkaniach rodzinnych nie ma się co pierdzielić i trzeba podać wszytkim prawdziwe steki, skoro oni się nie liczą z tym że inni nie chcą brać udziału w ich odklejkach ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: a mnie to w-----a. Przychodzi ktoś wege do mnie to dostaje coś co może zjeść. Idę do wege i dostaje ich trociny bo nie żadna abym ja mógł coś zjeść - bo to jest k---a wbrew jego itd.
  • Odpowiedz
Ale organizatorzy przyjęcia też mogliby wziąć pod uwage, że nie każdy chce żyć tak jak oni

@pogodny_mis65: wtf jak nawet jednej rodzinnej imprezy nie możesz wytrzymać bez żarcia mięcha, to może już sobie zarezerwuj wizyte u kardiologa.
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: lepsze amu niż dorośli xddd jeszcze bym przymknęła oko jakby to było wegetariańskie. Choć nadal uważam że zachowanie gospodarzy byłoby nie w porządku, skoro oczekują że dostaną na spędach wegańskie potrawy to niech zrobią to samo i uszanują gości dając im jedzenie takie jak lubią, szczególnie że czy na weselac, czy na chrzcinach goście dają co nieco w kopertę. No wujek może przesadził i przyburaczył, ale szczerze mówiąc to
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: zawsze mnie rozwalają ten podwójne standardy. Jak zapraszasz wegetarian, to weź im zorganizuj wege posiłek ale jak oni zapraszają to też ci wege zaserwują.
  • Odpowiedz
@rav2: To może wypadałoby poinformować rodzinę że na imprezie nie będzie normalnego jedzenia

To co to za rodzina że nie ma pojęcia o przygotowaniach do wesela ani w sumie o zwyczajach państwa młodych? Jak się nie znają to po co jedzie na ślub? Ty to brzmisz trochę jakby ktoś kogoś zaprosił na fb a nie na ślub, ten jeden jedyny.
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65:
Ostatnio gdzie mi mignęła na Insta rolka, gdzie laska zrobiła wesele wege i się wkuwriala, że ludzie pisali, że jest samolubna i myśli tylko o sobie. Za to z 80% osób ją popierało bo „robi wesele dla siebie” więc ma prawo wybrać wege i brak alko. W zasadzie ja alko mam już w dupie, trochę rozwala mnie tekst, że wesele jest tylko dla młodych i mogą robić co chcą.
  • Odpowiedz
2025 i wąsaci janusze z bebzonami dalej muszą dołożyć swoje żałosne 3 grosze o to, że ktoś nie w-------a golony xD

@Maldonado: Każdy ma prawo do swojego zdania. Żałośni trawojady też.
  • Odpowiedz
Do wszystkich wykopowych prawaków: jesteście bezmózgimi troglodytami i pluję na was, nawet mi się nie chce odpisywać każdemu idiocie z osobna już xD
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65 dokładnie, sami do ryja by Ci wje%ali kalafiora bo oni też jedzą. A nie zrobią Ci innego jedzenia bo tego nie jedzą. To debilne narzucanie tego stylu żarcia. Głód by do d--y zajrzał to by się nie zastanawiali bo człowiek wszystko je a nie jak dzisiaj wymyślanie w społeczeństwie jedzenio-religii różnych bo biemdne zwierzątka. Ale roślinki już nie czujo bo se tylko rosno w miejscu o.O Jeszcze to debilne nazewnictwo
  • Odpowiedz
@Bulka_kajzerka Jak z kaleką. Jak na wózku no to pasuje mu pomóc przejechać czy wyjść jak nie ma podjazdu bo sam nie da rady albo się będzie męczył. Wegan typ raczej jest w stanie sam zjeść normalny stek ale tymczasem woli się sam męczyć i nie bo coś tam. Gdyby tak uległ wypadkowi, że by go przez rurkę karmili to by zatęsknił za jakimkolwiek jedzeniem - tak jak osoba na wózku
  • Odpowiedz
@Maldonado Konkretne wartości xD No u muslima by to samo było, nie usmażył by boczku bo on nie je tego więc Ty też byś nie zjadł. Normalni ludzie maja w pi%dzie co kto je i nie narzucają komuś żarcia tego czy tamtego a sami jedzą wszystko albo co im pasuje a jak czego nie zjedzą to zwyczajnie z powodu że nie smakuje a nie robienie kụrwy z logiki i nazywanie stekiem
  • Odpowiedz