Aktywne Wpisy
schwarzstork +22
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Lolenson1888 +87
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz

@aberotryfnofobia: to samo powiesz osobie wege podając jej steka wołowego? Czy może to działa tylko w jedną stronę? xD
@Ice_Glaze: Normlany człowiek jak chce zjeść kalafior to kupuje go na wagę i je jak człowiek.
Ale wiadomo, trzeba być sojakiem i wARSZAWIAKIEM - kupić paczkowany, przetworzony kalafior udający kotleta, kosztujący 15 razy tyle co kalafior na wagę xDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Inozythol: poczęstować to można ciastkiem, albo czipsem. Jak ktoś organizuje większe przyjęcie dla rodziny i ma w dupie to, że pewnie 99% osób nie jest wege, to on jest chamem i tyle. U mnie w rodzinie osoby wege jakoś nie mają problemu, żeby na przyjęciu dać potrawy mięsne. Bo wiedzą, że
@wstanczyk: Ale ja niczego nie muszę szukać. Modelu wesela, o jakim mowa doświadczałeś Ty, Twój stary, jego stary i pewnie jego stary też. To Ty teraz szukasz argumentów pod tezę, bo dla każdego jest absolutnie oczywiste, że wegańskie wesele w Polsce to aberracja.
@Maldonado: geniuszu, ty odróżniasz weganizm od wegetarianizmu? OP pisze o WEGAŃSKIM przyjęciu, nie WEGETARIAŃSKIM.
Wszystko to co wymieniłeś jest zrobione z produktów ODZWIERZĘCYCH czyli też odpada xDDDDDD
@an-drzej: idioci nie rozróżniają wege od wegetarian. Nie bezmięsny. Bez produktów ODZWIERZĘCYCH. Bez jajek, bez wszelakich przetworów mlecznych.
Rozumiem dzień/przyjęcie bez mięsa, ale robić przyjęcie rodzinne bez żadnych produktów odzwierzęcych to trzeba być bucem i egoistą xDDD
@CrokusYounghand: Nie podoba się to siedź głodny. Po c--j zapraszać gości, jak ma się podejście narcystycznego kretyna? Po co zapraszasz gości, skoro ich nie szanujesz?
Nie chcę się czepiać, ale to co wymieniłeś to nie są dania wegańskie. Jest przepaść między kuchnią jarską/wegetariańską, a wegańską.
@vVXVv: to po c--j ich zapraszasz? Żeby rodzina nie mówiła, że jesteś autystyczny? xD Wielki pan weganin musi zaprosić ludzi których NIE SZANUJE, bo co stara powie? xD
Gość w dom, Bóg w dom, a jak nie to sobie zapraszaj da chrzciny swoich
@pogodny_mis65: Ale profanacja
@u8t3io3p: Weganie z powodów "moralnych" bywają jebnięci. Znalazłem się na spotkaniu po pogrzebie kuzynki babci na ok. 30 osób gdzie wszystko było wegańskie a zadeklarowanych wegan byli tylko bracia którzy to zorganizowali i może jedna osoba. Wykorzystywać pogrzeb
Ja bym typa drugi raz nie zaprosił.