Aktywne Wpisy

tesknilam_ +81
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +117
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

O, sojowe chłopaczki się zbulwersowali.
Żyjecie w takim kraju, jesteście członkami takiego narodu, który ma taką kulturę i taką tradycję. Czy to Wam się podoba czy nie, tradycyjny i stereotypowy obiad to rosół ze schabowym, więc jak ktoś zaprasza na tak tradycyjną imprezę jak chrzciny lub wesele, jednocześnie robiąc aż takie nachalne odchyły od tradycji, to jest burakiem egoistą, a nie jakimś wyzwolonym weganinem XD
Zupełnie tak
Jak pisałem wyżej - mówimy o weselu, gdzie ludzie są głodni już teraz i całą noc potrzebują dojadać, a jak piją to już w ogóle czują głód. To co
I tu nie chodzi o to, że na stole masz tyle kalorii i tyle wystarczy. Powtarzam jeszcze raz - mowa o weselu, gdzie jedzenie ma
Wege to potrafię ogórka pokroić do obiadu, a gdy szukam jakichś przepisów to stwierdzam więcej z tym roboty i drożej niż z mięsem, więc w efekcie codziennie jem.
@djtartini1: ale to wołaj opa, bo on i jego wujek poczuli się urażeni, że raz nie zjedli mięsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Maldonado: Przeczytałem i napisałem o chrzcinach. Czytasz co komentujesz?
@czemuztak: masz nie narzucać swojej ideologii, ale nasza narodowa ideologia im. JPII jest dobra, co potwierdzają naukowcy, nawet jeśli na końcu wychodzi na to samo ( ͡
Co do alkoholu, to
@Inozythol: No i taka właśnie dyskusja z takimi jak Wy XD Ktoś nie czuje się dobrze z wegańską dietą = typowy janusz ze smalcem i kiełbasą. Nie ma nic pomiędzy - nie lubisz ciecierzycy, jesteś januszem z wąsem XD
Wujek powiedział to co większość pomyślała i tyle.
Pytanie: czy w jakikolwiek sposób z góry informowali o tym że wszystko będzie g.. tzn. wege?
Jeśli nie, to bardzo słabo.
Takie narzucanie komuś swoich durnych preferencji żywieniowych na szczególnie weselu jest bardzo słabe.
Jest to brak szacunku dla gości na dobrą sprawę i egoizm państwa młodych.
Do tego jeszcze pretensjonalne i skąpe, bo jednak mięso jest
@an-drzej: No mogli przeżyć, ale dla świętego spokoju na chrzcinach gospodarze mogli dać wybór po prostu. Tak jak ktoś może się oburząc, że wesele jest bez alkoholu, choć wcale nie musi być alkoholikiem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@slawek887: Skończcie już p-------ć. Jem miecho praktycznie codziennie w dużych ilościach., wiec wiem, że to tylko wujowe p---------e, jakoby konkrety posiłek był tylko z mięsem. Mogę się konkretnie n---------ć z mięsem i bez.
@slawek887: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niezły chochoł. Przecież energię z tego mięsa dostaniesz dopiero po weselu. Nic nie zasilisz. Jeśli już, to właśnie