Aktywne Wpisy

Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

PIAN--A_A--KTYWNA +103

Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki Łacińskiej. Koniec z sojowym latte i wegańskim burgerami. Koniec z owocowymi czwartkami i białymi kołnierzykami. Macie przesrane, a ci co nabrali kredytów na klatki 20 metrów mają teraz gorąco pod dupą. Zakłady pogrzebowe już zacierają rączki. To będą żniwa jakich dawno nie było.
Nawet mi was nie żal. Mam nadzieję, że lekarze będą następni w kolejce. Pieprzone kasty mające zwykłego człowieka za nic.
#przemyslenia #pracbaza #krakow #korposwiat
Niekompletny piszemy łącznie. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Wszystko spoko, tylko że jedyną osobą, która gardzi tutaj innymi ludźmi, jesteś Ty sam. Nie dorabiaj sobie jakiegoś głębszego sensu do bycia arogancką mendą społeczną - jesteś to jesteś, na kij drążyć :-)
No ale przecież rządzi KO, to czemu tak jest? Rozumiałbym sytuację gdyby rządził PIS ze swoim socjalem i nieudolnością, ale KO?
@CultedelaRaison: skoro za całe życie nawet klikać w excelu nie potrafił się nauczyć... jak do tego nawet loszki po psychologii się zatrudniały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym w przeciwieństwie do takich jak ty, ludzie, którzy coś robią, nie łamią się utratą pracy, bo nie oni pierwsi i nie ostatni. Większość z nich w moment coś znajdzie.
Aktualnie mam 5 różnych zajęć, a kolejne 5 jak mi coś nie zaskoczy. Kwestia ogarnięcia i nie jest to istotne czy korpo czy nie.
źródło: 19af294a69e92db555c6436f42f154bad3712cf6fcf93d88420628f2b9e1379c,w800
Pobierz