Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +445
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz
Urynowyurynator +28
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki Łacińskiej. Koniec z sojowym latte i wegańskim burgerami. Koniec z owocowymi czwartkami i białymi kołnierzykami. Macie przesrane, a ci co nabrali kredytów na klatki 20 metrów mają teraz gorąco pod dupą. Zakłady pogrzebowe już zacierają rączki. To będą żniwa jakich dawno nie było.
Nawet mi was nie żal. Mam nadzieję, że lekarze będą następni w kolejce. Pieprzone kasty mające zwykłego człowieka za nic.
#przemyslenia #pracbaza #krakow #korposwiat
@JaX92: Tak było, proszę pana
źródło: obraz
PobierzAle dupka piecze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Mogę ci zostawić jedynie to co lubicie najbardziej. Czyli próby wymyślania, że to wszystko nic nie warte, bo samochód w leasingu, mieszkanie w kredycie, a Teneryfa z tanimi lotami. Lubicie to, więc smacznego.
@vateras131: a dziwisz sie? patrz co sie dzieje w krakowie:
- jak wielu sie cieszy z sct bo dowali to wszystkim przyjezdnym,
- jak wielu cieszy sie z prohibicji, bo ja nie pije,wiec inni tez niech przestana albo płaca 3 razy wiecej w barze za to
@JaX92: gdyby nie te korpoludki to realnie inflacja wynagrodzeń prostych prac by tak nie z----------a bo nikt by za prostą pracę tyle nie płacił xd
Jprd jaki ty masz z-----y charakter xDddddd
Nawet nie wiem jaki tam proces „myślowy” był w twoim mózgu by takie coś wypluć?
Wtf
Równanie w dół i radość że ktoś będzie miał gorzej?
Kto cie tak skrzywdził w życiu? Opowiedz kilka zdań, może się przyda innym by uniknąć takiego wychowania ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°