Aktywne Wpisy

Sarza01 +110
Gość dzis wychodzi na mrO. Jedna z najładniejszych sylwetek w Polsce.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
źródło: temp_file8921303063827875040
Pobierz
Yuri_Yslin +508
Ujawnienie cen przez deweloperucha odkryło ciekawe przypadki sprzedaży mieszkań nie tylko poniżej ceny rynkowej, ale również poniżej ceny odtworzeniowej, co raczej sugeruje korupcję (jak każda sprzedaż ze stratą na rosnącym rynku) - gdyby UOKiK nie był takim bezużytecznym g*wnem... bo powinien się tym natychmiast zainteresować.
@affairz masz zasięgi, warto chyba grzać temat.
#nieruchomosci #afera
@affairz masz zasięgi, warto chyba grzać temat.
#nieruchomosci #afera

Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała 10 groszy w gotówce z łaski swojej. Nie widziałem też jeszcze cenówek z kaucja, także pewnie maja zapasy butelek bez kaucji.
A teraz pytanie, czy już rozkminione jest jak z butelki bez kaucji zrobić butelkę z kaucja?
Może jescze politycy sie opamietaja, i wycofaja ten okrutny system kaucyjny, ale niestety na to nie ma co liczyc
#systemkaucyjny #lidl #supermarket
źródło: image
Pobierz@ChlopoRobotnik2137: Podrukuj kody kreskowe z butelek z kaucją, ponaklejaj na cokolwiek i wpychaj do automatu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To się nazywa próba wyłudzenia. Jutro rano zgłoszę ten wpis na policję, dziś mi się już nie chce bo jestem zmęczony po pracy
@EnderWiggin: akurat jakas eko spalarnia śmieci na każdym osiedlu ktora generowała by prąd to jest bardzo dobry pomysł na przyszłość w której odkryjemy jak to robic.
@fervi: czemu? Wiekszosc opinii slyszalem pozytywnych. Też sie nad tym zastanawiam tylko nie wiem czy nie znudzi mi sie latanie i uzupełnianie napojów z gazem.
@wunderkapsznik: o, maja swoj saturator? Wiesz jak cenowo wychodzi wymiana baterii z gazem?
Piję w zasadzie tylko wodę gazowaną, kiedyś zgrzewkami ją kupowałem do domu
mam sodastream duo już 3 lata. do tego kupiłem na wyprzedażach na amazonie kilka butelek szklanych od nich i kilka naboi z gazem.
W sumie naboi mam cztery, jak są trzy puste to za 45zł napełniam przez allegro, tj. 15zł sztuka, wysyłka ze smartem za free. Można napełniać samemu
a, czekaj, wymiana. za 4 dychy możesz go wymienić wysyłając go bezpośrednio do dafi (wysyłka i odbiór darmowy) albo po prostu w punkcie - na stronce masz info. https://wymianabutli.dafi.pl/
jak chcesz robić na lewo, to ponownie, na alledrogo
źródło: temp_file3051784626675007048
Pobierz