Aktywne Wpisy

Tytyka +135
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +21
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

@affairz masz zasięgi, warto chyba grzać temat.
#nieruchomosci #afera
chyba raczej skarbowka?
@Yuri_Yslin:
skarbówka - jak najbardziej
To było oczywiste że tak się dzieje, teraz widać jak na dłoni.
Grzać ile wlezie i niech tam się k---a srogo tłumaczą, jeszcze najlepiej powiązać z wpisami w KW :)
Obywateli chcą dojeżdżać na podatkach na UoP, podważać chcą B2B, to pora żeby obywatele ich zaczęli dojeżdżać
@Yuri_Yslin: a ja obstawiam, że kupili po minimalnej marży dewelopera a może nawet niżej. Tak aby US się nie dowalił, że sprzedają poniżej kosztów w spółce a może nawet ze stratą. Teraz poczekają 5+ lat i sprzedadzą z zyskiem bez podatków.
@Yuri_Yslin: bo i cena odtworzeniowa jest zawyżana przez koszty niezwiązane do końca z inwestycją, Panie Kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bart40404: ale przy takich transakcjach informacja trafia do skarbówki obligatoryjnie musi to zrobić notariusz więc dziwne że skarbówka nie wyłapuje takich rzeczy skoro np wały z
- lapowki
- pula unitow nabywanych przez zarzad/pracownikow dewelopera. sa to mieszkanai na ktorych doslownie wychodza na 0 i mozna zobacyzc ile tak na prawde maja marzy.
@nairoht: Wyłapuje tylko skarbówka czeka 4 lata i 11 miesięcy żeby wszcząć postępowanie bo wtedy dowalą ci jeszcze 5 lat odsetek :D
źródło: umowa dewloperska
Pobierz