Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 254
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zapomnialemhaslaznowu: dokladnie, zwiazek powinien byc zbudowany na partnerstwie i zdrowej dynamice, facet ma auto i prawko to powinien wozic partnerke, placic za restauracje, pomagac jej rodzinie w transporcie jak jest potrzeba, partnerka zaceruje skarpety albo zrobi kanapki, przestanmy wszystko wyceniac i być materialistami*

* dopóki wycena jest zupelnym przypadkiem na niekorzysc faceta, w przeciwnej sytuacji facet to utrzymanek i niezaradny zyciowo piotrus pan.
  • Odpowiedz
@Bunch Mi by się nie chciało jechać na 2 koniec miasta, już bym jej wolał zapłacić za ubera. Jeśli to wyjątkowa sytuacja/gorszy finansowo okres oczywiście. Jakbym mial to robić miesiącami/latami to jednak się trochę za bardzo szanuję, żeby chodzić z kimś kto 5/30 zł na transport nie ma.
  • Odpowiedz
wy jestescie chorzy na umysle xD dla was jakiekolwiek okazanie serdecznosci to „spermiarstwo”, a wszystko przeliczacie na kase jak rasowi Rzymianie xD

Jak babci poniesiesz zakupy to tez sie dales wykorzystac? XD jak ci laska upiecze szarlotke to tez sie dala wykorzystac? Nie dziwie sie, ze jestescie sami bo jestescie totalnie z-------i egoistami. Dla takich ludzi pozostaje samotnosc.

@Arivederczi: jak ŻYDZI, nie żadni "żymianie" czy "rzymianie". Co, boisz się napisać bo korporacyjna cenzura?
  • Odpowiedz
@Bunch jeżeli ta rozmowa jest serio, to nie mogę uwierzyć jaki z ciebie debil i buc xD
"Mam życie towarzyskie" pewnie jacyś fałszywi znajomi byle by byli, bo nie wierzę że prawdziwa osoba mogła by wytrzymać z kimś tak sfrustrowanym i pretensjonalnym jak ty
  • Odpowiedz
@Bunch czyli ma przyjechać s środku nocy taxi, dać ci d--y, i grzecznie po tym wrócić też taxi? Co jeszcze? Może ma zrobić zakupy i co żarcie ugotować? XD wg mnie po czesci masz rację ale zareagowałes zbyt emocjonalnie. Było ja podwieźć, wykazać że chcesz żeby była bezpieczna i zaruchac i tyle. A potem się zobaczy
  • Odpowiedz
@Bunch Jak patrzę na roszczeniowość większości dziewczyn to łapię się za głowę. Moja jak zacząłem ją odwozić to było jej wręcz głupio i pytała czy na pewno mogę/chce. Nigdy się nie upominała i kiedyś chciała żebym przyjął od niej kasę za paliwo.

Prawda jest taka że wszystko zależy od tego jak ktoś jest nauczony z domu, jedni wychodzą z założenia że facet musi wszystko ogarniać i bulic, a inni że koszta
  • Odpowiedz
@Arivederczi: Odkryłeś, że Wykopki to spierdoxy xD

@Bunch A Ty idź gdzieś leczyć kompleksy i ogranicz wykop. Nie jest nic dziwnego w stawianiu kawy dziewczynie na randce, odwożeniu jej czy przywożeniu, chyba że się feministycznego bełkotu nasłuchałeś.
  • Odpowiedz
no i nie poruchasz

@donfallo: Myślę, że właśnie porucha. Tylko jeszcze musi się nauczyć tego, że nie warto tracić czasu na dyskusje z plewami a raczej bez dyskusji je odrywać i brać samą bulwę.

Ale wierzę, że wrzucił to jako ciekawostkę.
  • Odpowiedz
Dla takich ludzi pozostaje samotnosc.

@Arivederczi: Ty za to nigdy nie będziesz samotny, bo swoim samochodem przewieziesz jakąś bladź na bolcowanie w klubie za to, że pozwoli ci powąchać dupę. Ty nie masz pojęcia czym jest serdeczność, ale pewnie definicję tłumaczyła ci mama iksde

Dobrze, że się nie kręcę w towarzystwie ani takich jak ty ani tych o których piszesz...
  • Odpowiedz