Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 254
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kilka dni temu mi sie siatka rozerwala, i wiesz co? Jakas kobieta wrocila do sklepu i mi przyniosla nowa. Calkowicie bez zadnej gratyfikacji. Moglem jej wtedy powiedziec, ze sie sfrajerzyla bo na wykopie tak mowia xD

@Arivederczi: wydaje mi się że jesteś całkowicie nowy na wykopie (a nie jakieś multikonto) i przeżywasz szok że tak dużo ludzi ma podejście do życia, ludzi, relacji zwłaszcza z kobietami jakby była po solidnym
  • Odpowiedz
@Arivederczi Kobieta większa szansę na np. bycie zgwałconą miałaby jadąc do takiego OPa (no offence @Bunch, to piszę ogólnie, nie o tobie bezpośrednio xD), niż na ulicy.

Zawsze mozesz spotkac kogos niebezpiecznego, a jak jestes kobieta to to niebezpieczeństwo jest 10 razy wyzsze.

Lol, jest wręcz przeciwnie, za dużo internetu albo filmów. To mężczyźni są dużo bardziej narażeni na p-----c.
  • Odpowiedz
@Bunch: nice b8 Opie bandyto.
Taka rozmowa o tej godzinie jedynie możliwa na fejk koncie chada. Albo baba miała chcicę, a mocno swędziało przez co straciłeś szanse na łatwe j-----o. xD
  • Odpowiedz
@Bunch: I właśnie dlatego jesteście sami. Nie chodzi o bycie bankomatem lub pantoflem. Ale chyba nie jest to duży problem podjechać kawałek po dziewczynę skoro chcesz z nią spędzić czas. Ile stracisz 30zl? To jest zwykły serdeczny gest
  • Odpowiedz
@Arivederczi: jedna sprawa to jest to że op jest idiota patrząc przez kolejne screenshoty natomiast jakoś moja dziewczyna a obecna żona nigdy nie robiła problemu jechać gdzieś taxi. Zero problemu do wożenia baby w te i we wte kojarzy mi się z Sebą w beemce który i tak nic ciekawego w domu nie robi. Można sobie raz na jakiś czas skoczyć odebrać laskę z centrum w nocy, ale to nie
  • Odpowiedz
gdybyś nie był chamem i prostakiem rozmowa mogłaby po prostu wyglądać w ten sposób:

- no mógłbyś po mnie przyjeżdżać

- wiesz co, nie do końca się czuję z tym komfortowo

@Anamana: XD
  • Odpowiedz
@Bunch: imo wybrałeś słaba formę komunikacji bo za duzo się rozpisałes, ale te cucki w komentarzach gotowi zrobić wszystko bo kobieta jest gotowa na nich spojrzeć to powód dla którego ten rynek wyglada jak wyglada xD mam paru dobrych cumpli którzy są z natury uczynni i pomocni i schemat jest zawsze podobny: kumple to doceniają i szanują i chcą się za przysługi odwdzięczać albo jak nie ma okazji to są
  • Odpowiedz