Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 254
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wiecie, że ta rozmowa jest absolutnie serio?

@Bunch: a ty dopiero co sie urodziles? przeciez tak wyglada rzeczywistosc i to juz bylo od chwili moich narodzin ale wczesniej tez sie to dzialo i nie jest to nic nowego
olso kojarze cie z przed 10 lat z YT ale nie moge znalezc kanalu chyba usunoles
  • Odpowiedz
wy jestescie chorzy na umysle xD dla was jakiekolwiek okazanie serdecznosci to „spermiarstwo”, a wszystko przeliczacie na kase jak rasowi Rzymianie xD

@Arivederczi: ostrożnie, epidemia męskiej samotności ( ͡° ͜ʖ ͡°)

trochę smutne jak sociale piorą chłopakom głowy, ta rozmowa to jedna z bardziej żałosnych rzeczy jakie ostatnio tu widziałam. Niezwykłe jest to jak OP nie zdaje sobie sprawy jak transparentna jest jego desperacja - nie
  • Odpowiedz
@Bunch: Już pomijając zbędne ciągnięcie rozmowy (w 99,9999% przypadków to nie ma sensu, bo ani to nie dotrze do takiej laski, ani nic z tego dalej nie będzie), to zgadzam się w jednym - kobiety szybciutko wchodzą ci na głowę, jeśli masz samochód i tutaj doskonale to widać. Ona tutaj nie pisze nawet o odwożeniu, tylko o przyjeżdżaniu po nią. Odwożenie laski w nocy to jedno, ale po prostu ona
zdzichpolspzoo - @Bunch: Już pomijając zbędne ciągnięcie rozmowy (w 99,9999% przypadk...

źródło: 7e1db7071d45ef7510b4431611717e7379c184be059bba7c1244537b9a3979fb

Pobierz
  • Odpowiedz
bo nie wierzę że prawdziwa osoba mogła by wytrzymać z kimś tak sfrustrowanym i pretensjonalnym jak ty

@Mystoo: typ mi przypomina byłą koleżankę, która przedawkowała terapię i w absolutnie w każdym zdaniu doszukiwała się jakiegoś ataku na nią i na jej prawa kobiet i jej godność i "naruszanie je przestrzeni", hehe. W ciągu pół roku straciła robotę, zerwał z nią facet i straciła większość znajomych, po czym powróciła do rodziny
  • Odpowiedz
@Bunch: kiedyś już pisałem to pod jakimś twoim postem a kojarzę cię bo oglądałem dużo twoich filmikow : albo zaakceptujesz to jak wygląda świat, reguły i zaczniesz grać według nich i wtedy zdobywać punkty.
Albo będziesz cały czas obrażony na to że świat jest jaki jest niczym dzieciak który przychodzi do piaskownicy ze swoimi zabawkami i dąsa się że inni nie chcą się bawić tak jak ty sobie wymyśliłeś. Możliwe
  • Odpowiedz
@Bunch dziewczyna ma jakiś tam swój system wartości. Ty zamiast go uszanować i zakończyć rozmowę pompujesz jej swój za wszelką cenę robią z niej roszczeniową sukę. I tak długo wytrzymała rozmowę z Tobą.
I miała rację - obraziłeś ją kilka razy. Jeśli dzisiejszego kobiety będą trafiać na takich zjebów jak Ty to nie wróżę wam długich związków.
  • Odpowiedz
@Bunch: nie no generalnie wyprowadzę Cię z błędu, ale w tej sytuacji to Ty jesteś zje***y.

Po pierwsze dlatego, że oburza Cię używanie samochodu, żeby pojechać po dziewczynę (xd), po drugie dlatego, że prowadzisz "wojenki" damsko-męskie na portalu randkowym.

Nawet w 100% wyidealizowanej i normalnej dziewczynie by to przeszkadzało.
  • Odpowiedz
@Bunch: masz stu procentowa gwarancję że laska nie będzie chciała mieć z tobą żadnego kontaktu, dla jej każdej koleżanki będziesz złotówą a po pewnym czasie i dla koleżanek tych koleżanek miejscowym żartem, także ubiłeś te śmieszne polki na kwaśne jablko 🫡
  • Odpowiedz
@Bunch: Najlepsze jest w tej historii to, ze nie pojedziesz po nią, bo nie masz swojego samochodu, albo masz jakaś c--------e. To po pierwsze. A po drugie, to ona jest taka chętna i pozwala na twoje z-----e wiadomości dlatego, ze wstawiles sobie fałszywe zdjęcie na swój profil, i się podniecasz, ze po raz pierwszy masz władzę nad kobieta. Masakra xD
  • Odpowiedz
@Bunch: zmień profil na tinderze żeby ci chłopów zaczęło podpowiadać oni do ciebie z butą uderzą, żeby ci dobrze dupsko wychędożyć xD
  • Odpowiedz
@Bunch: ja się z Tobą zgadzam. Co to za problem wsiąść w autobus do ciebie. Jakby była na raz to okej ale później żyj z taką co nie potrafi się sama przemieszczać i wszędzie zawieź. Nie mam czasu na taką. A z kobietą powinno być dobre życie a nie jeden wielki problem. Ale mówię jak na raz to ok
  • Odpowiedz