Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 254
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeszcze kilka takich akcji i typ będzie siał nienawiścią do psów twierdząc, że jego niepowodzenia to wina psów i Żydów oczywiście
  • Odpowiedz
@Dominias: Laska ma 34 lata, jak nie posiada umiejętności przemieszczania się po mieście w tym wieku, to czarno widzę jej umiejętność wchodzenia w dojrzałe relacje. To nie jest młodzieńcza znajomość i budowanie związku na lata, to Tinder w wieku 30+.
  • Odpowiedz
@Bunch: lol. p----------a ostro.. dobrze że takiego dziwadła na żywo nigdy nie spotkałem ani żaden inny znajomy też nie. Wiele można im zarzucić ale takiej która chce abyś był jej taksówka i plujac Ci na mordę podejściem do ciebie to nie.
  • Odpowiedz
@Bunch „ja tu jestem pokrzywdzonym” XDDD stary widać że o zdrowej relacji nie masz pojęcia… w związku czy relacji obie strony korzystają ze swoich atutów i zasobów aby dzielić się z innymi. T.j. Jeśli jedna osoba ma auto i prawko to logiczne że czasami będzie odbierać tą drugą, ona w zamian cerowała by ci skarpety albo coś innego co potrafi… kobieta nawet za benzynę chciała ci oddać to ty rzuciłeś że
  • Odpowiedz
zawsze moze trafic na jakiegos psychola, jak ta Bialorusinka co zostala zamordowana nie tak dawno - szla rano do pracy i cyk.

@Arivederczi: Dlatego świetnym rozwiązaniem jest pakowanie się takiej OBCEJ osobie (jeszcze ani razu nie spotkanej) do auta? Wtedy na pewno super łatwo się obronić przed "psycholem", który np skręci w las, nie?
Zbiorkom raczej 100x pewniejszy, jak się poruszasz po cywilizacji, a nie przez pola i łąki.
  • Odpowiedz