Aktywne Wpisy

Bunch +541
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +52
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz

Ja z tych co to nigdy nie oczekiwałam, że ktoś mnie będzie gdzieś woził i jak czegoś potrzebuję, to sobie zrobię/zorganizuję. Ale jak czytam te wywody OPa, to normalnie witki opadają. Tak się tam odpalił i na takiego buca wyszedł, że serio nie wiem kto by się po takiej rozmowie chciał z nim spotkać.
Nawet zakładając, że laska miałaby jakieś wymagania nie do zaakceptowania, to po chust
źródło: 1000011504
PobierzJa piszę w podobnych sytuacjach krótką wiadomość i problemów potem nie mam, po co bawić się w jakieś tłumaczenia?
Babka jeszcze przed spotkaniem rozpoczęła tresowanie Cię na beciaka, a tutaj rycerzyki już w ofensywie, że jesteś jakimś mizoginem, bo postawiłeś granicę XD
Nic dziwnego, że ego witaminek jest wywalone w kosmos, skoro gdzie nie spojrzeć, tam simp, który będzie robił za szofera, bo laska nie umie wsiąść do busa/zamówić ubera. Gdyby wcześniejsze kuki jej nie usługiwały, to pewnie
Zdanie klucz.
Proponuję spotkać się w C albo żeby
Poza tym piszesz "dzisiejsze polki". Wyjeżdżanie autem w ten sposób to wynalazek jeszcze czasów prl i później całych lat 90 az do dziś. Mało kontrowersyjny wynalazek wg mnie.