Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 254
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shagal: no ale mówię za mało danych. Ale ze screenów to jak dla mnie ta panna z którą pisze OP wcale nie pisze jak narcystyczna lalka której wszystko się należy tylko normalnie w stosunku do tego co pisze do niej OP, a to właśnie OP próbuje zgrywać jakiegoś redpillowca i średnio mu wychodzi
  • Odpowiedz
@Arivederczi No dokładnie. xD
Ja z tych co to nigdy nie oczekiwałam, że ktoś mnie będzie gdzieś woził i jak czegoś potrzebuję, to sobie zrobię/zorganizuję. Ale jak czytam te wywody OPa, to normalnie witki opadają. Tak się tam odpalił i na takiego buca wyszedł, że serio nie wiem kto by się po takiej rozmowie chciał z nim spotkać.
Nawet zakładając, że laska miałaby jakieś wymagania nie do zaakceptowania, to po chust
  • Odpowiedz
@Bunch ogólnie to zanudziłeś mnie tą ścianą tekstu, którą jej wysłałeś a co dopiero tą babę. Kiedy wy się nauczycie żeby nie wchodzić w takie monologi? XD

Ja piszę w podobnych sytuacjach krótką wiadomość i problemów potem nie mam, po co bawić się w jakieś tłumaczenia?
  • Odpowiedz
Wystarczy przeczytać najbardziej plusowane komentarze i od razu widać, że żyjemy w Cucoldystanie.

Babka jeszcze przed spotkaniem rozpoczęła tresowanie Cię na beciaka, a tutaj rycerzyki już w ofensywie, że jesteś jakimś mizoginem, bo postawiłeś granicę XD

Nic dziwnego, że ego witaminek jest wywalone w kosmos, skoro gdzie nie spojrzeć, tam simp, który będzie robił za szofera, bo laska nie umie wsiąść do busa/zamówić ubera. Gdyby wcześniejsze kuki jej nie usługiwały, to pewnie
  • Odpowiedz
@Bunch byku, te wpisy są mega toksyczne, za dużo wykopu. W ten sposób nie zbudujesz normalnej relacji, zrób sobie przerwę od tych wszystkich „pillowych” pierdół, rozmawiaj z ludźmi, żyj. Nikt nie lubi toksyków o frustratów, a taki obraz siebie przedstawiłeś w tej rozmowie. Trzymam kciuki by Ci się ułożyło. PS. Na przyszłość - jak nie chcesz kogoś odwozić to w ostatniej chwili walisz ściemę, że akurat check engine się pojawił czy
  • Odpowiedz
@wredny_bombelek: Ale co to za pomysł, żeby typ jeździł po obcą babę, bo ona tego oczekuje?! Myślisz, że gdyby było na odwrót i on się zwrócił z prośbą na start to ona by to przyjęła ze spokojem? No nie. Więc dlaczego on miałby już na starcie znajomości pozycjonować się w roli jej sługi? Przecież to jest droga donikąd. Spróbuj kiedyś zacząć znajomość z kobietą z pozycji równości. Stawiaj na starcie
  • Odpowiedz
@Bunch Nie miałbym nic przeciwko żeby pojechać po nią pod warunkiem, że normalnie by o to poprosiła, a nie z góry zarzuciła że MOGĘ po nią przyjeżdżać i odwozić xD ja tam rozumiem OPa chociaż chyba dałbym sobie spokój z umoralnianiem kogoś tak głęboko skrzywionego, że nawet nie potrafi normalnie zapytać.
  • Odpowiedz
@Bunch ją przez wiele lat tak jeździłem po swoją - 25km w jedną stronę, praktycznie dzień w dzień. Zaraz się zacznie 14 rok razem (5 po ślubie), a ona była przy mnie nawet kiedy miałem bardzo zły okres w życiu, spadłem na finansowe dno wyruchany przez wspólników, skarbówkę i konkurencję. Nawet przez myśl mi nie przyszło, że jeżdżenie po osobę na której mi zależy to objaw spermiarstwa. Takie rzeczy mogą pisać
  • Odpowiedz
@Bunch: Sytuacja taka. Ja jestem w miejscowości A, dziewczyna w miejscowości B. Aby dojechać zbiorkomem z A do B trzeba się przesiąść w miejscowości C i w sumie taka podróż trwa 2 godziny, a rozkład jest taki że jak pojadę wczesnym popołudniem to muszę przenocować bo wrócę dopiero następnego dnia rano. Ona ma auto, autem z B do A jest pół godziny drogi.

Proponuję spotkać się w C albo żeby
  • Odpowiedz
  • 10
@Bunch przedawkowałeś wykop. Szoferem to byś był jakby chciała żebyś ją woził wszędzie, na zakupy, do, rodziców, na spotkanie z koleżankami. A nie do Ciebie i od Ciebie xD
Poza tym piszesz "dzisiejsze polki". Wyjeżdżanie autem w ten sposób to wynalazek jeszcze czasów prl i później całych lat 90 az do dziś. Mało kontrowersyjny wynalazek wg mnie.
  • Odpowiedz
  • 3
@Arivederczi czyli wg ciebie jak jesteś w związku z laską, spotykacie się 3 razy w tygodniu, to za każdym razem po nią jeździsz i ją odwozisz? Dla mnie normalne jest, że w większości przypadków na własną rękę dojeżdżamy na spotkanie, poza jakimiś wyjątkowymi sytuacjami
  • Odpowiedz
@Shagal no ale żeby mi zaczęło zależeć, to musiałem trochę pojeździć - inaczej nie byłoby możliwości spotkań. Laska mówi jasno, że nie ma jak dotrzeć bo nie ma samochodu - może jej nie stać (tak było w moim przypadku). Mógł pojechać ten raz, spotkać się na żywo i przeanalizować, to woli n---------ć wykopowymi mądrościami po to żeby porobić ssy i wrzucać je później na ten portal dla smutnych przegrywów licząc na
  • Odpowiedz
via Android
  • 10
@Shagal I Właśnie dlatego Potem laski piszą takie swoje oczekiwania. Bo doskonale wiedzą że "tacy z wykopu" będą im robić chętnie za taksówkarza.
  • Odpowiedz