Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +130
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

klefonafide +2

Żadnych nieprawidłowych wyników cytologii w historii, lvl32, 2 porody, regularne miesiączki, żadnych niepokojących objawów. Wyszedł wirus HPV (nie wiadomo jaki szczep, poza tym, że nie 16 i 18, czyli tych najbardziej onkogennych nie mam) i dysplazja (CIN1). Za niecały miesiąc kolposkopia i dowiem się więcej.
Więc, jak już napisałam na wstępie, badajcie pierożki. Test na HPV w tym roku uzupełnił koszyk bezpłatnych świadczeń w ramach NFZ.
#zdrowie #nowotwory #wolnoscdlapierogownawykopie
@Hissis: jak się czułeś gdy stara wpychała ci szczotkę do zębów do d--y?
Takie tam normalne pytanie.
Z fartem
@Naczelna_Hedonistka: ale jak znam zycie to jednak ty to robiłaś. Zaskocz mnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Chciałabym tutaj też wspomnieć, że mężczyźni również chorują na nowotwory związane z HPV. Głównie rak prącia, przełyku, ale jest tego więcej.
A opcje życzę powrotu do zdrowia. Jestem po konizacji szyjki, wiem jak jest.
Zobacz sobie np na takie kurzajki, to ta sama rodzina. Wystarczy że przejdziesz na bosaka po podłodze gdzie przeszedł ktoś kto je miał np. na basenie.