Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

#samochody #motoryzacja #audi
@klefonafide: "grażyna, jestem gejem"
@tomek_wcale_nie_tomek: to jest sensowny argument, chociaż przy serwisie może jej się o tym przypomnieć xD ale wtedy mogę powiedzieć, że ogólnie to ja byłem za Skodą
@czasowstrzymywacz: żyjemy razem, mamy wspólne oszczędności, samochód również będzie wspólny i musi nam obojgu pasować, a wiem, że 4.0 V8 to tylko kosztowna zachcianka - bez realnej użyteczności
@bidzej: @eugeniusz_geniusz
@czasowstrzymywacz: gdyby mnie samego było stać i to ja miałbym w pełni decydować, to byłoby to m5 e60 w kombi, a nie jakaś ciężarówka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Robertuss: nie jestem bogaty, ale starcza na godne życie i nie muszę się martwić o jutro.
Edit. Chociaż na komentarz o kolorze nie odpowiedziałeś jakby chodziło o używkę, więc pytanie niezasadne.
@trzaichlac69: tylko linki od ręcznego już nie zerwę na kostce ( ͡° ʖ̯ ͡°)