Aktywne Wpisy

Zmorka +185

czerwony_kmer +259
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

edukacja finansowa w naszym kraju nie istnieje
https://pomagam.pl/patrycja_wuwer
#gielda #inwestycje #oszukujo #scam #stanowski
@rosen: koledze za działanie na szkodę spółki nie grozi zamknięcie firmy, tylko ogólne zamknięcie xD
konkurs na kuka roku można chyba zamykać
źródło: 533863969_18527034982038233_2779737264861901225_n
PobierzIdąc tą logiką, to pewnie też bym się gdzieś zabiła, bo w
- kolega, który okradł kilkakrotnie własną spółkę na (prawdopodobnie) łączną kwotę powyżej 150k, żeby błyskawicznie przelewać kolejne transze lasce, która musiała mu przecież tę śmierdzącą scamem na kilometr sprawę relacjonować. Stąd zresztą te opłaty skarbowe: to jest PCC od pożyczek. No poważnie tutaj ręce opadają. Że ona nie jest za mądra, nie zna sie na finansach i dała się zmanipulować, to w
Komentarz usunięty przez moderatora
Dzisiaj dostałem na pierwszy rzut ucha profesjonalny tel z pro nagraniem jak z automatu: dziękujemy za skorzystanie z usług Santander banku. Twój kredyt na kwotę 6500 pln jest zatwierdzony, zostaniesz połączony z pracownikiem banku w celu dopełnienia formalności.
Przez pół sekundy pomyślałem, że ktoś na mnie chce kredyt wziąść i trzeba
ha ha ha ha ha ;)))))))))))))))))
Ludzie naprawdę wierzą w te brednie. 100% odpowiedzi AI to losowe pierdy, a ludzie na tej podstawie podejmują decyzje na setki tysięcy złotych. ;))
To jest przerażające.
Chciało się zarabiać siedząc na dupie w domu, zamiast iść do pracy, trzeba umieć ponieść konsekwencje swojego lenistwa i bezmyślności. Witamy w dorosłym życiu.
Ale ta laska przez długi czas podejmowała jakieś pseudo inwestycje przez whatsappa, mimo że sama nie ma zielonego pojęcia na temat rynku inwestycyjnego (o