Wpis z mikrobloga

@rosen: wyglada na legitna akcje, ale wplacic 2x po 80k bo "beda straty", musiala im sprzedac ile ma hajsu i po prostu to z niej wyciagneli straszac wielkimi stratami. A juz sam fakt ze kazali jej wplacic w bitomacie, bo bedzie "natychmiastowo" - autobus jebnalby ja na pasach a ona dalej nie wiedzialaby co sie dzieje.
  • Odpowiedz
@manlet185cm ona też się nie wyzbiera, to nie chore dziecko żeby ludzie jej 200k rzucili, bo była głupia i dała się naciągnąć inwestując pieniądze z ujemną wiedzą o świecie i finansach

Choć nie wykluczone że znajdzie w pewnym momencie partnera z którym wspólnie wygrzebią się z “ich” problemów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rosen: tak z ciekawoscio sprawdzilem za co ona placi te oplaty skarbowe, 440 zl? takie cos mi wysral chatgpt

Opłata skarbowa w wysokości 440 zł najczęściej dotyczy opłaty za wydanie jednolitego zezwolenia na pobyt czasowy i pracę dla cudzoziemców, czyli dokumentu pozwalającego na legalny pobyt i wykonywanie pracy w Polsce. Jest to jedna z wyższych opłat związanych z procedurami pobytowymi w Polsce, obok opłat za wydanie karty pobytu czy zezwoleń w
  • Odpowiedz
  • 55
@KrowkaAtomowka Z ciekawości sprawdziłem w Google Grafika i trafiłem na jej Instagrama (pod imieniem i nazwiskiem). Okazało się, że to ćwierćfinalistka Miss Polski 2025 - wszystko się zgadza, bo sama o tym wspomina na profilu. Jestem w stanie uwierzyć, że to prawdziwa historia (ʘʘ)

edit:
ale w sumie ona w zbiórce publikuje zdjęcia przelewów do US - nie wiem, za co miałaby teraz płacić
  • Odpowiedz