Aktywne Wpisy
kaszaamanna +798
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz
yourgrandma +68
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz

edukacja finansowa w naszym kraju nie istnieje
https://pomagam.pl/patrycja_wuwer
#gielda #inwestycje #oszukujo #scam #stanowski
A teraz jeszcze żebrać o kasę przez swoją glupote...
źródło: maxresdefault
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@Krolowa_Nauk: Po prostu kobiety żyją w ciągłym wyparciu i prędzej przeleją oszustowi drugie 200.000zł niż przyznają się same przed sobą do winy xD
Pomoc prawna / odzyskiwanie środków / wymiana dokumentów / podstawowe koszty cyberbezpieczeństwa: 20 000 zł
PANI PRZYCHODZI DO PRAWNIKA OD CYBERPRZESTĘPTW
BARDZO MI PRZYKRO, NIE MOGĘ PANI POMÓC, SRODKI PRZEPADŁY, DO ZAPŁATY BĘDZIE 20 000ZŁ.
Te kancelarie które pomagają w takich przypadkach to kolejny SCAM, gonić tych dziadów bo doskonale wiedzą że kasa przepadła wypłacona gdzieś na wschodzie, przemielona na giełdach krypto, mimo tego z premedytacją biorą kasę za
@rosen: można się śmiać z tego zdania, ale są ludzie, co wierzą w każdy czatowy wysryw bez żadnych zastrzeżeń. i to młodzi ludzie, nie jakieś nieogarniające zenki 70+, to jest przerażające.
Do idiotki jeszcze nie dotarło co się stało i chce nadal przepalać kasę, oczywiście nadal cudzą.
Xdddddddddddd do kwadratu
źródło: temp_file1138602414681433333
PobierzKomentarz usunięty przez autora
also skąd wziela tyle kasy spłukana siksa na garnuszku rodziców? czyli ta zbiorka to nie jest fake? generalnie pretendent do zwycięstwa w plebiscycie dzban roku 2025
źródło: 4505
Pobierz