Wpis z mikrobloga

to jest scam napisany przez scamera, to wam brakuje edukacji zeby to rozpoznac

@KrowkaAtomowka: jesli takich mielibyśmy scamerow to by nawet edukacja finansowa nie była potrzebna xD Scamer to ci chore dziecko napisze a nie przyzna sie bezrefleksyjnie w opisie ze sam sobie jest winien.
  • Odpowiedz
@rosen: swoją drogą wykop to stan umysłu, chyba ani jeden komentarz nie najeżdżą ani nie krytykuje yebanych oszustow którzy tu są tak naprawdę winni ani instagrama który pozwala na scamerskie reklamy z celebrytami XD takie same uje jak od garnkow
  • Odpowiedz
tonsienoisze

@Gluptaki: sory że się czepiam, ale coś Ci tu się popsuło i nie jestem w stanie "rozszyfrować" a bez tego, to niestety twoja wypowiedź jest niezrozumiała.
  • Odpowiedz
@rosen: patrząc na jej fotki na insta/fb z wakacji w jakimś Wietnamie i innych podróżach po świecie to na kogoś biednego biednego nie trafiło. Który student ma kasę na takie rzeczy? Mocno się to kłóci z teorią o walce z depresją od lat - no ale tak właśnie wygląda babska depresja. Cyrk na kółkach.
  • Odpowiedz
@rosen czy ja dobrze rozumiem, fajna d--a dała sie wyruchać na 200koła.
Zamiast poczuć konsekwencje swojej głupoty, zalożyła se zbiórkę gdzie spermiarze w ciągu pewnie 2 miesięcy zaladuja jej 400koła.

Tymczasem Mirek z rakiem na zbiórce 2zł 43groszy.

Ten swiat to matrix.
  • Odpowiedz
Ona skończyła bardzo trudne studia techniczne, zrobiła niedawno uprawnienia zawodowe

@antistar1: Dlatego jest mi jako mgr. inż. budownictwa po Wacie mega wstyd jak durna baba psuje mi rynek ( _)
  • Odpowiedz
@rosen: bardzo uśmiechnięta jak na kogoś kogoś, kogo o-----i na 230k. I tak pewnie zbierze sporo hajcu, a dziadków jak okradną z oszczędności całego życia to nikt kasy nie żebrze ;/
  • Odpowiedz
@rosen: Wydaje mi się, że to ona robi tutaj wałek i wymyśliła tę historię. Nie ma ludzi aż tak głupich, żeby na taki scam wrzucić 200k
  • Odpowiedz
40lat temu mówiąc że jesteś mgr inz nikt nie pytał jakiego kierunku, tylko zakładał że jesteś ogólnie ogarniety.

@ChamskoCytuje: Z drugiej strony 40 lat temu świat był zupełnie inny, nie było żadnego scamu przez Internet, bo nie było Internetu¯\(ツ)/¯ nie tłumaczę tej panienki, ale świat tak poszedł do przodu że to nie ma praktycznie żadnego porównania z tym co było 40 czy nawet 20 lat temu.
  • Odpowiedz
@Krolowa_Nauk: ale tam nie ma jednej czerwonej lampki, tylko cały past startowy z czerwonymi lampkami!!!

wiadomo, ze chciała dobrze i odciążyć swoich rodziców, ale wtedy wystarczy iść do jakiejkolwiek pracy w obłudzie klienta, na recepcji, do sklepu, ale widocznie ćwierćfinalistce miss polski nie przystoi siedzieć za kasą w biedrze

teraz za swoją naiwność i głupotę mają jej się składać obcy ludzie xD

zbiórki to są dla chorych ludzi, zwierzątek czy
  • Odpowiedz