Wpis z mikrobloga

@rosen:

Nawet prześwietliłam ją przez chat gpt

Potem słyszę od pielęgniarki na świątecznej izbie, że koleś się prawie przekręcił, bo mu czat powiedział, że sobie coś ma wstrzyknąć XD
  • Odpowiedz
"otworzyć przeciwne akcje" xDDD

No i dobra, kolega co pożyczył nie swój hajs też będzie mieć nauczkę. Będzie sobie z niej musiał jakoś ściągnąć ten dług
  • Odpowiedz
@rosen Się dobrali, typiara która pakuje cały hajs i się zapożycza na "inwestycje" typu "zarabiaj tysionc dolaruw dziennie nie wychodząc z domu" i jakiś wielki przedsiębiorca który jej na te scamy pożycza kilkaset koła xD
Ciekawe ile trzeba mieć na koncie żeby znajomej kretynce na zawołanie 200k pożyczyć. Na biednego pewnie nie trafiło ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 10
@rosen jeszcze te 7k na leczenie. K---a, naprawdę. Ludzie przechodzą przez różne traumy i nie leczą ich, bo ich nie stać, a kobieta będzie żulic kilka tysięcy na leczenie się po tym jak wydała 200k bo ktoś jej kazał?
  • Odpowiedz
@rosen to wygląda jak kolejne oszustwo żeby wyłudzać kasę od naiwnych facetów. Nieporadna kobieta, atrakcyjna fizycznie, skrzywdzona ofiara, wiarygodne słowa policjanta. I najlepsze, że już się udało wyłudzić 5k.
  • Odpowiedz
@WielkiNos zgłoszone na randomowej komendzie, dlatego krawężnik twierdził, że to „wyrafinowane przestępstwo”. Takich scamów byla już cała masa, w ogóle gra na giełdzie za nieswoje pieniądze to jest inteligencja pantofelka.
  • Odpowiedz
@rosen @WielkiNos ja ją znam, na fb też dodała ten wpis i też podejrzewałem, że to scam ale raczej ją oszukali bez mydla xD. Najbardziej beka z tego cukolda kolegi co jej pożycza kase z firmy xD
  • Odpowiedz
To brzmi jak scam chociażby dlatego, że na LI typiara ma, że nie tylko skończyła budownictwo, ale i jest inżynierem budowy. No nie wyobrażam sobie jakiejś osoby, która musi zarządzać, planować i przewidywać skutki swoich akcji o taki fundamentalny brak instynktu samozachowawczego xD
  • Odpowiedz