Aktywne Wpisy

straszny_cham +448
#samochodoza #konfitura #polskiedrogi
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
źródło: IMG_7954
Pobierz
klintoniusz +531
Jakieś 10 lat temu wkręciłem się mocno w bieganie. W pewnym momencie przedobrzyłem z treningami i zawodami, co skończyło się silnym bólem piszczeli i wizytą u konowała ortopedy. Oczywiście prywatną, bo terminów brak. Jaśniepan wziął 2 stówy za wizytę (wtedy to nie było mało) i nawet nie dotknął moich nóg. Popatrzył chwilę i zlecił USG Dopplera za kolejne kilkaset pln. Sugerowałem mu, że może trzeba zrobić RTG, bo to może być złamanie

@mirko_anonim: 2/10, bo odpisuję. Jeśli ktoś serio widzi znaki, że lasce się nie podoba, to po prostu kończy spotkanie w trybie natychmiastowym (ꖘ⏏ꖘ)
Po 2 zdaniach już przewinąłem do komentarzy by zaplusować już mocno zaplusowane komentarze wyśmiewające twój “bejt”.
W którego nfsa graliście?
@Kitty88: źle sądzisz
Widziałam programistów suchoklatesów w za dużych, ale wygodnych flanelowych koszulach w kratę i w okularach, może tez nie byli wysocy jak na Tinderowe standardy, ale bym nie powiedziała, że źle wyglądają, bo mieli wszystkie włosy na głowie, cera w dobrym stanie, spokojni i bezkonfliktowi, ale też niezbyt wylewni, przez co mogą być odbierani jako nudni, ale żeby aż tak trudno im było znaleźć jakąś chętną? Raczej stawiałabym że
@Kitty88: no jasne, zawsze winne te absolutnie nierealne oczekiwania facecików.