Wpis z mikrobloga

laska jak mnie zobaczyla od razu zniesmaczona mina

@mirko_anonim: 2/10, bo odpisuję. Jeśli ktoś serio widzi znaki, że lasce się nie podoba, to po prostu kończy spotkanie w trybie natychmiastowym ()
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Ja też pamiętam kiedyś podobne akcje ze swojej strony. Na tinderze laska naprawdę niezła. W praktyce przychodzi jakaś malutka super niska z siwymi włosami zamiast z kruczoczarnymi. Do tego ubrana jak w cyrku w jakieś różowe coś co sprawia wrażenie choroby psychicznej. Istniał dla niej tylko jeden temat jak to jest pokrzywdzona przez życie i jak to jest jej źle i niesprawiedliwie. Na szczęście wyczuła że mam ochotę szybko się
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: Czy możesz opisać ich cechy charakterystyczne, bo chyba nie o wygląd tu chodzi, w końcu w każdej branży są ładni i tacy niezbyt, więc nie sądzę, by tu była jakaś nadprezenetacja typów o radiowej urodzie. Jakoś trudno uwierzyć, że mogą być tak odstraszający, że nawet 40+ po rozwodzie ich skreślają.
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zuagorobei @gorobei

Widziałam programistów suchoklatesów w za dużych, ale wygodnych flanelowych koszulach w kratę i w okularach, może tez nie byli wysocy jak na Tinderowe standardy, ale bym nie powiedziała, że źle wyglądają, bo mieli wszystkie włosy na głowie, cera w dobrym stanie, spokojni i bezkonfliktowi, ale też niezbyt wylewni, przez co mogą być odbierani jako nudni, ale żeby aż tak trudno im było znaleźć jakąś chętną? Raczej stawiałabym że
  • Odpowiedz
przez co mogą być odbierani jako nudni, ale żeby aż tak trudno im było znaleźć jakąś chętną? Raczej stawiałabym że problem jest w ich oczekiwaniach

@Kitty88: no jasne, zawsze winne te absolutnie nierealne oczekiwania facecików.
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: to chyba jakieś odpadki programistyczne bo w mojej aktualnej robocie i kilku poprzednich wszyscy od dawna zaobrączkowani xD tak po tym patrząc to chyba nie ma drugiej grupy zawodowej, która równie szybko znika z rynku matrymonialnego
  • Odpowiedz