Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +118

Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
źródło: IMG_7954
Pobierz@Pan_Slon: każdy naród jest głupi
Może i kierowca popełnił wykroczenie wjeżdżając na chodnik. Ale to nie on będzie leżał w
Tak samo nie wchodzisz na pasy dopóki nie stwierdzisz że kierowcy cię widzą i zwalniają.
@xPekka: Nie powinna tego robić bez opiekuna.
@xPekka: ta kobieta nie miała też obowiązku wejścia pod auto.
Fb jakiś czas zaczął wyświetlać liczbę "znajomych" danego profilu. No i co chwilę widzę profile, które mają po kilku znajomych. Fb to wylęgarnia fejkowych kont ;/
Jednak uważam że przy takich sytuacjach należy mówić o odpowiedzialności pieszych, którzy też powinni się rozejrzeć zanim gdzieś przejdą. Nigdy nie wiesz co się może stać, starszą panią może połamać nawet elektryczny wózek inwalidzki albo biegnący nastolatek, dlatego piesi też muszą uważać. Pierwszeństwo nie chroni przed urazem.